Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mikor menétek el odáig h interneten keresetek párt magatoknak?
Mi a véleményed az interneten valo ismerkedésröl?
Mért jó/rossz?
Ami még eszedbe jut ezeken kivül ird le nyugodtan! :)
Várom kiváncsian a válaszokat és véleményeket :)
17L
Sokan ismerkednek így nincs ezel semmi gond :)
18f
Én konkrétan ott ismertem meg a férjemet.
Tudom, hogy sokak szerint gáz így ismerkedni.
A 40-es elvált főnökasszonyom a munkahelyen kikezdett az összes pasival, aki csak szembejött. Mondtam neki, miért nem próbálja meg a netet, azt mondta, na, én ott még nem tartok!
Viszont rajta röhögött a fél gyár, mert kikezdett az összes mérnökkel, akik vagy 10 évvel fiatalabbak voltak nála. Ez nem gáz?
Szerintem nincs ebben semmi rossz.
És a húgom, aki 19 éves, ő is így ismerte meg a pasiját. Szóval még csak azt sem mondhatjuk, hogy az idősebbek sportja.
Ha nincs a közeledben partyképes fiú, akkor miért ne?
Jelen pillanatban kizártnak tartom, hogy neten ismerkedjek. Viszont a 2. barátomat neten ismertem meg anno, mázlim volt.
Szerintem a netes ismerkedés nem a legjobb dolog.
Sok a perverz, a legtöbb pasi csak a dugásra hajt, a maradék meg tipikus kocka, vagy elvont, csúnyácska, forever alone.
Nagyon mázlistának kell lenned, ha egy normális pasira akarsz bukkanni.
mindenre van példa, jó is rossz is
nézd először úgy is leveleztek, aztán eldöntöd, hogy találkoztok-e,
a fiataloknak bejön, sokan vannak fent N
Az a helyzet, hogy ilyen esetben kénytelen lennék már az elején "selejtezni" (bocsi, nem jutott eszembe jobb szó) és te egyből kiesnél a helyesírásod miatt. Erre figyelj oda, vagy pedig csináld azt, hogy amit írni akarsz azt először másold be a wordbe!
Sok sikert.
Mindenkinek köszönőm a válaszokat :)
De jöhet még :)
7 válaszolonak
De am érdekes mért estem ki a helyes írásom miatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!