Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az interneten tényleg csak csúnya emberek keresnek párt? Van valakinek pozitív tapasztalata a netes ismerkedéssel?
Hát...Nem feltétlenül. Van aki nem tud élőben ismerkedni ezért fordul leginkább az internetes társkereséshez. De nem mindegyik csúnya.
Képen teljesen más az ember, mint élőben. Azt is nézd meg legközelebb, milyen képről van szó...Mert, ha 'mesterkélt', lehet látni, hogy photoshopolt akkor jobb ha nem ringatod magad álmokba. :S
Szia!
Én neten ismertem meg a barátomat, és ugyanúgy néz ki élőben, mint a képen. :)
Majdnem 7 hónapja vagyunk együtt.
18/L ő 21/F
Olyan csalódott vagyok már megint.Mert képről elképzeltem,hogy milyen helyes,meg milyen jó fej a levelek alapján.Erre amikor találkoztunk teljesen más volt...Kezdem úgy érezni örökre egyedül maradok,pedig nem vagyok az válogatós típus,nem is szeretem azokat a tipikus szépfiúkat.
Ti amúgy milyen oldalon találtatok párt?Társkeresőn,vagy közösségi oldalon?
A Lovehunteren jelölt be IWIW-en, én meg visszajelöltem. Msn-en beszélgettünk egy darabig, majd találkoztunk. Teljesen olyan volt, mint neten, nem csalódtam egyáltalán. Ő volt az első és utolsó akivel netről találkoztam.
Azóta is jól megvagyunk. Ő az első komoly kapcsolatom.
Egyébként én is azért fordultam a nethez, mert nem igazán járok el, és nem vagyok ismerkedős típus amúgy sem.
18/L
Szép embernek nincsen is internetje! Sőt, igazmondónak sem! Van egy ilyen dimenziókapu az ajtókon, amin ha valaki kimegy, akkor szép lesz, és sosem hazudik. Viszont minél tovább bentmarad, annál kevésbé hatnak ezek rá, ha néha-néha mégis kimegy, pl. közértbe. Tehát aki otthon internetezik, az biztos, hogy csúnya és hazudós (meg pedofil sorozatgyilkos), aki meg nem, az meg szép, okos, kedves és megbízható.
Üdv a napfényes Iróniából
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!