Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az interneten tényleg csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az interneten tényleg csak csúnya emberek keresnek párt? Van valakinek pozitív tapasztalata a netes ismerkedéssel?

Figyelt kérdés
Mivel nem járok túl gyakran el otthonról ezért kipróbáltam az internetes társkeresést.Eddig 3 fiúval találkoztam,képen mindegyik nagyon jól nézett ki élőben meg le voltam döbbenve mintha nem is róla készült volna a kép.Kezdem úgy érezni,hogy reménytelen az,hogy valaha lesz valakim.
2011. márc. 21. 17:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Mindkettőnk életében először csinált ilyet, hogy valakivel netes ismerkedés után élőben is találkozott. Mégis összejött, immáron több mint 2 éve vagyunk együtt és nagyon szeretjük egymást. :))

Szóval egyáltalán nem lehetetlen, és szerintem nem is vagyunk csúnya emberek. :D A szépséghez ennek amúgy sincs semmi köze, mindenfajta ember van a neten is és máshol is. Amúgy nekünk nem kifejezetten párkeresés volt, nem is párkeresős oldal. Csak úgy chatelgettünk, aztán így alakult. Még csak nem is úgy ültünk le chatelni előtte, hogy "namostakkor párt keresek", és mégis így alakult, vagy talán épp ezért, mert nem volt benne a görcsös párt találni akarás.

2011. márc. 21. 18:50
 12/20 anonim ***** válasza:
Nekem az egyik haverom is ott találta meg a párját és sokáig húzták ki
2011. márc. 21. 22:36
 13/20 anonim ***** válasza:

Nem, ez butaság. Én fiú vagyok, de ott találtam meg a leggyönyörűbb, legokosabb, legértelmesebb, legviccesebb lányt akivel valaha "találkoztam". 2 hónapja találkoztunk kb. először, 3 hete járunk. Ne add fel, csak pozitívan.

Bár én megmondom őszintén, hogy nem vagyok egy adonisz, van 1-2 testi hibám; mindenesetre mindig olyan képet küldtem amin Én vagyok(vagyis úgy is nézek ki). Szerintem mind a fiú mind a lány részéről minimális csalás belefér, ezalatt azt értem h ne emelje ki ha van vmi hibája, de ne legyen a másiknak pofáraesés mikor találkoznak.

21f

P.S.: az "értéket" keresd, egy idő utána minden lánynak az ő pasija a legjóképűbb. :)

2011. márc. 21. 23:02
 14/20 anonim ***** válasza:
Nem azért, de amíg így keresel addig nem is hiszem hogy fogsz találni. Tény hogy képeken máshogy néz ki valamivel az ember, erre lehet is számítani, de azért annyira nem lehet más, hogy elmenjen a kedved is tőle. Akkor ezek szerint téged inkább a külső érdekel, a belső kevésbé. Ez elég gáz, mert így lehet hogy lesz jó pasid, de jó kapcsolatod nem.
2011. márc. 22. 00:47
 15/20 anonim ***** válasza:

Nem igaz. Találkoztam olyan lánnyal, akit fel sem ismertem, talán nem is magáról tett fel képet. Találkoztam olyannal, aki közölte, hogy egyes képeken sokkal jobban néz ki, mint élőben. Mégsem csalódtam.

Én inkább azt tapasztaltam, hogy a szép lányok elszállnak maguktól. Élőben sokkal könnyebb szép lányokkal ismerkedni.

2011. márc. 22. 11:20
 16/20 A kérdező kommentje:
Azért szerintem valamilyen szinte a külső mindenkinek fontos.Nincsenek nagy igényeim,inkább az átlagos fiúk jönnek be nekem.De olyan fiúval nem fogok csak azért összejönni,hogy legyen valakim,aki iránt semmi vonzalmat nem érzek.Te sem gondolod komolyan hogy ilyenből valaha boldog párkapcsolat lehet??
2011. márc. 22. 16:38
 17/20 anonim ***** válasza:

Te tudod mit szeretnél, mik az elvárásaid. Egy biztos: a neten mindenfélét-fajtát találsz. Okosat és butát, szépet és csúnyát, magasat és alacsonyat stb.

Az internetet is ugyanazok használják, akiket látsz a metrón, utcán, bárhol. Ezekkel ismerkedhetsz különböző helyeken. A hely változhat. Az emberek nem igazán.

Persze a való életben is jellemző, hogy többnyire más emberekkel futsz össze egy könyvtárban vagy egy kocsmában. Ennek mintájaként az internetre is igaz, hogy többnyire más emberekkel fogsz találkozni az X weblapon, mint az Y weblapon.

2011. máj. 2. 04:11
 18/20 anonim ***** válasza:
bocs h visszakérdezek de mi volt a reakciód mikor megláttad ezeket a csúnya fiúkat
2012. júl. 14. 22:35
 19/20 anonim ***** válasza:

nem csak csúnyák,hanem szépek is. pártkeresnek. netes ismerkedésel szereztem,sok lány ismerőst

18/F

2012. nov. 24. 21:12
 20/20 anonim válasza:
szerezz be egy webkamot és olyannal ismerkedj akinek szintén van ;) akkor nem koppansz megint nagyott :D
2012. dec. 30. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!