Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mikor menétek el odáig h interneten keresetek párt magatoknak?
Mi a véleményed az interneten valo ismerkedésröl?
Mért jó/rossz?
Ami még eszedbe jut ezeken kivül ird le nyugodtan! :)
Várom kiváncsian a válaszokat és véleményeket :)
17L
Attól még igényesen csinálhatnád a wordös módszert, ott aláhúzza a hibákat és az alapján korrigálhatod magad.
Mert netes ismerkedésnél szinte bármit lehet hazudni, de a helyesírás elárulja, hogy kb milyen vagy.
(Pl.: oké, hogy diszleksziás vagy, de azzal, hogy így hárítottad a problémát azt sugallod, hogy belexarsz az egészbe és jó ez így neked)
De lehet, hogy csak én vagyok ekkora nyelvtannáci, szóval ne menjen el a kedved!
Most próbáltam ki először, meg is ismertem valakit aki nagyon szimpatikus,azóta levelezünk. Képeket láttam róla, viszont mivel nagyon helyes fiú, így még mindig nehezen tudom elképzelni hogy valóban ő az. Hiszen ha így van, akkor élőben is könnyedén találhatna magának párt. Hozzáteszem mindenféle egoista gondolat nélkül, hogy ilyenkor arra gondolok, valamiért csak beregisztráltam oda én is, holott élőben is elég sok hódolóm akad. Egyszerűen csak nem találtam még meg a nekem valót, ezért most ott próbálkozom.
Jelenleg az a legnagyobb problémám, hogy nem tudom hogy lépjünk túl a levélváltáson. Ajánlottam a Facebookot, de azt kérte ne kapkodjuk el a dolgokat. Megbízom benne, ő is látott rólam képeket, viszont akkor is ott van bennem a félsz, hogy esetleg nem ő az és csúnyán benézem..
Tehát összességében reménykedem hogy nem csalódok benne, és egyúttal lemondok minden további jövőbeni internetes társkereső oldalról. Nem nekem való ez, nincs benne elég bizalmam. Szerencsére élőben sincsenek gondjaim ismerkedés terén. :) 18/L
Igen ez is egy nagy probléma a bizalom hiány ami nálam is és szinte mindenkinél ott van nagyon kicit is .....
Èn am azt nem szeretem az egészbe h olyanokal hoz össze akik elérhetetlenek csak internet közelségel aminek kapcsolat teremtés terén sok értelme nincs.... :/ sztem..
5-ösnek, grat az általánosításhoz... Szépen fejlődik a nemzet fiatalsága... :D
Első körben én pl nem tartom magam forever alone-nak tekintettel arra, hogy kb 2 hónapja lett vége az utolsó kapcsolatomnak. Talán annyira csúnya se vagyok, ha már volt valakim.
Elvont, ebben biztos lehetsz, de személyesen is rengeteg ilyen embert lehet megismerni. Kocka, hát van rá esély, főleg, hogy informatikus vagyok, de merem állítani, hogy több buliban voltam, mint az itteni emberek legtöbbje.
Ez az egész azon múlik, hogy ki hogy éli az életét, nem azon, hogy milyen jelzőket aggat rá a társadalom, az eltorzult idióta berögződések miatt.
De hogy őszinte legyek, a magadfajtát személyesen se szívesen ismerném meg...
25/F
Azta...
Am köszönöm mindenkinek a válaszát :)
De irhat még bárki nyugotan :)
Van rá esély, hogy nem őszinte, jócskán. Arra is, hogy nem magáról tesz fel képet. Sőt, arra is, hogy igazából van valakije, csak unja, és változatosságot keres. Szerintem ebből van a legtöbb. De ez akár személyes ismerkedés alkalmával is előfordulhat.
Nem szabad egyből megbízni benne, túl személyes infókat megadni magadról. Egy-két levélből látni fogod, hogy érdekel-e. Ha igen, akkor megér egy találkát (kizárólag fényképcsere után.) Aztán a 2. randitól kezdve már nem számít, hogy hol ismerkedtetek meg.
Csak túlságosan nem szabad beleélni magad. Ha van komoly kapcsolata, az úgyis hamar kiderül. De, amint már mondtam, ez előfordulhat úgy is, ha máshol ismerkedtek meg.
Már rég eljutottam odáig... :)
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!