Csak én gondolom úgy, hogy a lányok külsőre nagyon válogatósak lettek manapság?
Figyelt kérdés
Tök átlagos vagy épp helyes fiúkat is lerondáznak, elutasítanak és csak nézek,ha egy tök helyes fiút így elutasítanak cask a külseje alapján, hát akkor velem mégis mit csinálnának, ha én bár cuki, aranyos, szép szemű fiú vagyok, de ezt leszámítve nem tartozom a helyes, izmos nagy súlyú fiúk közé vagyis nem vagyok egy férfillat, média ideál.2013. szept. 6. 15:32
11/11 anonim válasza:
Én egy jóképű "férfiállat" kikondizott srác vagyok(jó persze a koromhoz képest tehát azért a huszonévesekkel nem tudnám felvenni a versenyt :D) és 10-ből tudod hány csaj utasított vissza?:) 10!
Ezeknek már semmi nem jó.
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!