Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok miért utáljátok a...

Lányok miért utáljátok a fehérbőrű, kék/zöld szemű fiúkat manapság, miért a sötétbőrű meg sötét hajú fiúk a menők?

Figyelt kérdés
Jó lenne végre olyan lányt találni, aki nem a sötétbőrű sötéthajú, sötét szemű fiúkért van oda, de úgy látom ma már ezek a menők valamiért. :/
2013. szept. 6. 16:14
 1/8 anonim ***** válasza:
hát hallod...én egy fehér bőrű zöld szemű srác vagyok és még is bejövök a lányok többségének.. szóval ja nem azzal van a baj:D
2013. szept. 6. 16:16
 2/8 anonim ***** válasza:

Ez neked honnan jött? :)

Párom is világos bőrű,és kék szemű.

Igaz én soha nem foglalkoztam avval,hogy most kék/barna vagy zöld szeme van..

2013. szept. 6. 16:19
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem pont az êszaki típus jön be. De valószínű én meg neked nem jönnék be, mert nem bámulom egész nap az MTV-t, nem vagyok oda Jason Derulóért és társaiért és nem majmolom, amit a klippekben látok (úgy tűnik, te csak az olyan csajokat veszed észre)
2013. szept. 6. 16:22
 4/8 A kérdező kommentje:
Akkor engem miért utasítanak el a lányok a külsőmra hivatkozva?
2013. szept. 6. 16:22
 5/8 anonim ***** válasza:
Mert te a szolis plasztikcicákra hajtasz! Nyílván te is fintorogsz egy fehérbőrű nő láttán, mert nem az a menő!
2013. szept. 6. 16:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem lehet,hogy nem éppen a szemed színével,illetve a bőröd színével van a gondjuk? ha meg ezt mondták,lehet csak egy kifogás volt :)
2013. szept. 6. 16:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem csak téged utálnak :P
2013. szept. 6. 16:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem pont az a zsánerem, akit leírtál a kérdésedben... fehér bőr, kék vagy zöld szem nálam a nyerő.
2013. szept. 6. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!