Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért lehet az, hogy szőke zöld szemű lány létemre csak a sötét hajú és szemű fiúk tetszenek? Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
2013. júl. 17. 19:32
1/12 anonim válasza:
hidd el nincs összefüggés... ne is keress
3/12 anonim válasza:
Ezt honnan a bánatból tudjuk??? Ízlések és pofonok... mit kell ezen megmagyarázni?
4/12 anonim válasza:
hát én nem sok összefüggést látok a kettő között :D
5/12 anonim válasza:
Na megint egy lány elkezdett gondolkozni...
6/12 anonim válasza:
Az az oka, hogy mindenki ösztönösen olyan párt talál vonzónak, akinek a genomja a sajátjától lehető legmesszebb van.
Ha úgy tetszik: Az ellentétek vonzzák egymást.
7/12 anonim válasza:
Ez az ízlésed. Mit kell ezen csodálkozni?
9/12 anonim válasza:
Minden lánynak a négerekhez leginkább hasonlító fickók jönnek be. Én már csak tudom, ezért is szívok kékeszöld szemű, világosbarna hajú, nagyon fehérbőrű fiúként. Bár néger lennék, bármelyik lány szerelmes lenne belém!
10/12 anonim válasza:
"Bár néger lennék, bármelyik lány szerelmes lenne belém!"
Á dehogy. Akkor azért sírnál mert mindenkinek a fehér bőrű, szőke hajú srácok tetszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!