Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Szerintetek párválasztásnál egy kék szemű fiúnak jobban bejön a sötét szemszín (barna), vagy ugyanúgy tetszhet neki a világos szemszínek (kék, zöld), ha mindkét lány szép arcú és jó alakú?
Szerintem ez a legkevesebb. Álmaim pasijának kék a szeme, az enyém szürkéskék, és azt mondta nekem egyszer, sosem felejtem el: "Csodálatos szemeid vannak"
A legszebb mondat, amit valaha hallottam :) :) Pedig bárkit dicsérhetett volna és akárkit megkaphat, nekem még jó alakom sincs :)
Az én szemeim kékek. A lány szeme
ha barna: imádom;
ha kék: megőrülök érte;
ha zöld: remegek tőle annyira akarom.
29/F
Köszönöm a választ, ez nagyon aranyos volt! :)) :D
Amúgy az enyémek pont tiszta zöldek ^.^
Az eddigi válaszokat is köszönöm!:)
Nekem változó a szemszínem, de kék szeműnek vagyok anyakönyvezve, szóval érintettnek érzem magam.
Egy kutatás szerint elméletileg a fiúk mindenképp olyan szemszínt keresnek, mint az anyujuké, a lányok pedig olyat, mint az apjuké. Na már most én ezt eddig nem tapasztaltam.
Volt/van olyan sötét barna szemű lány, akinek gyakorlatilag el tudok veszni a szemében (pedig volna rajta mást is nézni) és van barnás zöld szemű lány ismerősöm is, akinek a szeméről ugyanúgy nehéz elvonni a tekintetemet.
A szimpla barna/kék/zöld/szürke nem annyira érint meg, szóval az inkább semleges. (Itt most nem arról beszélek, hogy az ilyen csajok csúnyábbak/átlagosabbak, hanem arról, hogy nem a szemükön van a hangsúly.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!