Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit kéne tennem? Kezdeményezzek?

Mit kéne tennem? Kezdeményezzek?

Figyelt kérdés
Egy szerintem tipikusnak mondható tini problémával küzdök. Van egy srác az osztályomban,akibe már lassan egy éve teljesen bele vagyok bolondulva.. viszont az a probléma hogy ő is nagyon félénk,és én is. nem merek kezdeményezni,mert félek a kudarctól. viszont a pillantásaiból és fél mosolyokból az arcán mikor rámnéz,azt gondolom,talán lehet némi esélyem. a nyár folyamán beszélgettünk a neten (vettem egy nagy levegőt és ráírtam a névnapján,aztán beszélgetés lett belőle :D),és akkor bókolt is egy kicsit,azt hiszem. (már ha az,hogy "jófej vagy, nem olyan,mint a többi csaj az osztályban",bóknak számít). csak ennek beszélgetésnek hamar vége lett. igaz hogy úgy búcsúztunk el,hogy 'majd még beszélünk' ,mégsem beszéltünk. közben elkezdődött a suli,és folytatom a csendes álmodozásom,mintha mi sem történt volna. pedig már nagyon,nagyon szeretnék lépni,de iszonyatosan félek is egyben. jelenleg azt sem tudom,hogy személyesen egy beszélgetést hogyan indíthatnék el vele.. sosem volt még barátom,így semmi tapasztalatom ebben a témában.

2013. szept. 13. 15:52
 1/2 anonim válasza:
Szerintem mindenképpen kezdeményezz, menj oda hozzá szünetben ha egyedül van, aztán csak hétköznapi dolgokról dumálgass vele. Úgyis látni fogod a reakciójából, h közömbös vagy-e neki, vagy sem. Ha a srác jó valamiből, akkor kérheted is a segítségét. Hány évesek vagytok? Mert ez kortól is függ, a srácok később érnek, mint mi lányok, és sajnos sokan arra várnak, h majd a lányok kezdeményeznek...
2013. szept. 13. 16:07
 2/2 A kérdező kommentje:
15 vagyok,ő 16. és sokkal érettebb,mint a többi srác. éppen ezért figyeltem fel rá :)
2013. szept. 13. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!