Hogyan nyerjem vissza az önbizalmam és hogyan kezdeményezzek, hogy megismerjek új embereket?
Lassan 4 hónapja lett vége az első tartós kapcsolatomnak (2 év)
Most nem találom sehol a helyem, be vagyok zárkózva és nincs semmi önbizalmam arra hogy nyissak mások felé.
A közeli ismerőseim azt mondják, hogy nem vagyok egy esetlen ember, de én nem tudok átlendülni ezen a ponton, hogy nyissak mások felé.
Segítsetek, hogyan változzak meg?
21/F
Sajna nem vagyok DiCaprio, de azért egy Gollam sem.
Átlagosnak mondanám, bár ezt én így nem tudom magamról megállapítani kinek mi a véleménye.
Először is tüntess el mindent, ami RÁ emlékeztet, tiltsd le facebookon, kerüld el őt!
Ezt apródonként kell helyrehozni. Menj ki az utcára, köszönj idegen embereknek, kérdezz a néptől hülye kérdéseket, például "miért nem sárga az ég"? Ettől kommunikatívabb leszel, megjön az önbizalmad.
Mosolyogj! A vidám emberekkel könnyebben barátkoznak. Olvass minden nap valami vidám hangulatú könyvet, nézz vigjátékokat (semmi szomorút).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!