Szerintetek kezdeményezzek?
Figyelt kérdés
Egy szerintem tipikusnak mondható tini problémával küzdök. Van egy srác az osztályomban,akibe már lassan egy éve teljesen bele vagyok bolondulva.. viszont az a probléma hogy ő is nagyon félénk,és én is. nem merek kezdeményezni,mert félek a kudarctól. viszont a pillantásaiból és fél mosolyokból az arcán mikor rámnéz,azt gondolom,talán lehet némi esélyem. a nyár folyamán beszélgettünk a neten (vettem egy nagy levegőt és ráírtam a névnapján,aztán beszélgetés lett belőle :D),és akkor bókolt is egy kicsit,azt hiszem. (már ha az,hogy jófej vagy, nem olyan,mint a többi csaj az osztályban",bóknak számít). csak ennek beszélgetésnek hamar vége lett. igaz hogy úgy búcsúztunk el,hogy 'majd még beszélünk' ,mégsem beszéltünk. közben elkezdődött a suli,és folytatom a csendes álmodozásom,mintha mi sem történt volna. pedig már nagyon,nagyon szeretnék lépni,de iszonyatosan félek is egyben.2013. szept. 5. 22:25
1/5 anonim válasza:
"jófej vagy, nem olyan,mint a többi csaj az osztályban"
Ez egy jel volt te lüke. :D
2/5 anonim válasza:
igen, később bánni fogod ha nem próbálod meg.
3/5 Nem mondod :D válasza:
Ne kezdeményezz! Ha kellesz neki, lépjen ő. Én kezdeményeztem és pofára is estem. Adta a jeleket ő is, s aztán végül mégis azzal vágta ki magát, hogy ő nem akart semmi olyat:))
4/5 anonim válasza:
Adj neki valami jelet... mert így nem fogja tudni "h mivan?"... vagy lányok úgyis azt csinálják h ha van valami barátnőd aki jóba van vele kérd meg hogy finoman NE FÉSZBUKON! kérdezze meg hogy tetszel e neki ... de csak finoman... ha fészen kérdezi meg úgyis hazudni fog
5/5 anonim válasza:
Kizárólag személyesen beszélj vele. Ne FB stb.
Nő meg sosem kezdeményez. Ha kellesz egy pasinak az lép-még a leges leg nyuszibb pasi, de lép, mert kell neki a nő:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!