Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan kezdeményezzek és mit...

Hogyan kezdeményezzek és mit mondjak neki? (F/21) (lent)

Figyelt kérdés
21 éves srác vagyok, és most egy 19 éves lány takarít ilyen nyári melón abban az egyesületben, ahol én birkózok és kondizok... Szeretnék hozzá odamenni, mert nagyon tetszik, de nem tudom mit mondjak, és már attól is feszélyezve érzem magam, hogy ott van a környékén a másik 2 lány, aki szintén takarít... Szeretnék hozzá még holnap reggel odamenni, mert lehet hogy holnap lesz az utolsó munkanapjuk... Csak értelmes válaszokat, tanácsokat kérek!
2013. aug. 1. 18:46
 1/1 anonim ***** válasza:
ne görcsölj! legyél laza de érdeklődő! szerintem egyszerűen menj oda hozzá és mindenféle kertelés nélkül mond meg neki,h. felkeltette az érdeklődésed és szeretnél többet megtudni róla.
2013. aug. 1. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!