Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan kezdeményezzek újra?

Hogyan kezdeményezzek újra?

Figyelt kérdés

Van egy csaj akivel 3 évvel ezelőtt jártam, de sajnos hamar szakítottam, akkor még hülye voltam:S

Most elég jól néz ki és szeretnék vele újra összejönni, na meg sok barátnője van és azok is jól néznek ki:D Szóval én arra gondoltam, hogy mivel nem lakik messze előbb átbicikliznék valamelyik haverommal a településre és úgy mennék oda hozzá. A másik megoldás hogy bejelölöm facebookon, de az nekem túl átlátszónak tűnik hogy több év után csak úgy bejelölöm:S Nekem sokkal szimpatikusabb az első megoldás, ti mit gondoltok erről?:)

2013. júl. 13. 11:51
 1/8 anonim ***** válasza:

az nem fura hogy 3 év után csak úgy megkeresed személyesen?

ha csak "véletlen" jártok arra úgy még oké

de szerintem simán bejelölheted

2013. júl. 13. 11:57
 2/8 anonim válasza:
Szerintem is az első a jó de csak egyedül menj és vigyél neki virágot. Annak örülni fog. Mondd neki h nagyon sajnálod a szakítást és h mégis vágysz rá. Persze fogalmazd meg ezt szépen. De az is lehet h viszel neki egy virágot és a levélben leírod az érzéseidet. És a végére a levélben a nevedet. De ne személyesen add át csak hagyd az ajtaja előtt. Ja és a levélben írd meg h hol találkozzatok ha megbocsát ha nem akkor nem megy el és kész. Sok sikert!
2013. júl. 13. 11:59
 3/8 A kérdező kommentje:
Ja még azt elfelejtettem hogy nemet és kort írjatok. Csajok ti hagyjátok meg ezt a férfiaknak, ti úgysem értetek ehhez;)
2013. júl. 13. 11:59
 4/8 anonim ***** válasza:
szerintem fbn linkeld be neki ezt a kérdést. ebből kiderül hogy csak egy gyökér vagy. ha a gyökerekre bukik tuti siker!
2013. júl. 13. 12:04
 5/8 A kérdező kommentje:
Igen így van! Anyád is a gyökerekre bukott (mivel gyökér volt) és így születtél te:D Heló gyökércsalád hogy vagytok?XD
2013. júl. 13. 12:09
 6/8 anonim ***** válasza:
nagyon kreatív vagy. legalább új szót használhattál volna. nézd ez tényleg gyökérség amit művelsz. remélem ahogy megszépült a csaj, te úgy maradtál kis csúnya lúzer és nem lesz esélyed nála. az ilyen férgek miatt van annyi lelki sérült csaj. ha átmész hozzá vigyél pótkereket meg biciklipumpát nehogy defektet kapj, meg úgy sokkal menőbb lennél. meg mi ez, hogy valamelyik haveroddal? félsz egy lánytól? te is ilyen horda-raj-arc vagy?
2013. júl. 13. 12:13
 7/8 A kérdező kommentje:
Figyelj te és a gyökér családod ne itt ismerkedjetek:D Ha annyi sok gyökeret akarsz látni rakjatok néhány tükröt a házatokbaXD Elhiszem hogy te gyökereket keresel mint te, de rossz helyen jársz kislány;) Igen hordába járunk viszem magammal a fél falut meg egy lovaskocsit is mellé (ami neked szinte álomkategória) és azzal megyek csajozniXDD
2013. júl. 13. 12:21
 8/8 anonim ***** válasza:
a poénjaid alapján lehetsz olyan 13éves. szóval ha neki vágsz a nagy útnak, vigyázz el ne üssön egy kombájn. (láthatósági mellényt vegyél!) kár lenne ilyen fiatalon és hülyén meghalnod, mikor annyit lehetne még rajtad röhögni.
2013. júl. 13. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!