Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egy lány elutasított a fogaim...

Egy lány elutasított a fogaim miatt, ha megcsináltatom és újra ismerkedek vele, akkor szerintetek összejönne, tényleg csak ezen múlna?

Figyelt kérdés
2013. júl. 10. 12:27
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A nagyon csúnya fogak lehetnek kizáró okok ismerkedésnél :) Szóval előfordulhat. Mégis csak az arcodhoz tartozik és azt kellene nap mint nap néznie. 23/F
2013. júl. 10. 12:28
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne a csajozás miatt figyelj a fogaid egészségére, hanem magad miatt. alap higiénia
2013. júl. 10. 12:28
 3/10 anonim ***** válasza:
Könnyen lehet, mivel külső hibáról van szó.
2013. júl. 10. 12:30
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
az a durva hogy lehet :D Egy dolog nem tetszik neki abba belekapaszkodik aztán, felőle lehetsz bárki neki CSAK A FOGAK, hát sajnos vannak ekkora sekélyes emberek.
2013. júl. 10. 12:34
 5/10 anonim ***** válasza:

#4 Mert te járnál mondjuk olyan lánnyal, akinek nagy fekete szuvas lyuk van a mosolyában? Vagy foghíjas?

[link]

2013. júl. 10. 12:58
 6/10 anonim ***** válasza:

5-ös

Miből gondolod, hogy pasi vagyok?

Igényes lány vagyok és azt mondják csinos is, nyilván ilyen szintűvel nem, de ha van egy kis elszineződés és egy foghiány, ezért nem fogom elutasítani, mert ezen könnyen lehet változtatni, és ha látom benne, hogy meg szeretné csináltatni, van rá igénye, ez a fontos, de ha buta, önző stb, azon sokkal nehezeb változtatni

2013. júl. 10. 13:31
 7/10 anonim ***** válasza:

valahogy megértem. én sem szeretnék csókolózni egy rohadó fogsorral.

ha csak keszekusza az nem érdekel, de legyen egészséges, különben én nem tudom megcsókolni. ez van.

2013. júl. 10. 13:49
 8/10 anonim ***** válasza:

Egy dohányos elszíneződött, vagy lepedékes mosatlan fogsor undorítóan néz ki, a romló fog borzalmas szájszagot okoz. Az ilyen ember csókját nem lehet kívánni csak undorodni tőle. Nem tudom hogy az alap szájhigiénia miért nem alap mindenkinek.

30F

2013. júl. 10. 16:01
 9/10 anonim ***** válasza:
Ja én a hajamal voltam igy, de nem...
2014. jan. 18. 13:27
 10/10 anonim ***** válasza:
am ha nincs fobajod akor 1 nap elég 1x mosni otvan a dédnagymamám minden foga megvan
2014. jan. 18. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!