A Nők miért állítanak fel ilyen feltételeket párválasztásnál?
Figyelt kérdés
Ahogy tapasztalom, szeretik a nagy méretet. Pénztárcában, magasságban és péniszméretben is.
Ez miért van így ?
2014. jún. 7. 16:52
1/10 anonim válasza:
Ez nincs így. De ha már itt tartunk ti miért teszitek?
Szeretitek a kis súlyú csajokat, kis IQ-val, szűk p*cival.
Ez miért van így?
2/10 Ramcsiii válasza:
Hát engem nem éppen az érdekel milyen gazdag,vagy mekkora neki odalent.Én sem vagyok magas,tehát ő se legyen zsiráf..Nem mindenkinek ez az elvárása egy férfinál,ha ezt hiszed akkor még nem volt dolgod igazi nővel ;)
3/10 anonim válasza:
Miért kell félóránként egy ilyen kérdést kiírni?? Annyiszor kitárgyaltuk már ezt. -.- Egyébként a véleményem még mindig ugyanaz: az értelmeseknek nincsenek ilyen elvárásaik.
4/10 anonim válasza:
A nők a kis méretet szeretik gondolj a kisbabákra.
5/10 A kérdező kommentje:
Pénztárca és magasság tekintetében semmiképp nem szeretik a kicsit!
2014. jún. 7. 17:44
6/10 anonim válasza:
Hát ha egy buszjegyre sincs pénzed, az valóban nuku. Engem is alacsonynak mondanak, és lám-lám, megtudok hódítani egy nőt (nem, szénéé se vagyok gyúrva, és Tom Cruise se veszett el bennem).
7/10 anonim válasza:
Matt Bellamy 170 cm és modellekkel randizgat. Ja hogy ő tehetséges rocksztár. Hát, így is lehet csinálni. Meg sírni is lehet, hogy milyen szánalmas vagy.
8/10 anonim válasza:
amíg mindenhol azt látom, hogy a legótvarabb pasi is jogosnak tartja az olyan igényeket, mint a nagy mell, a darázsderék, a ribizlis viselkedés szex közben, addig hadd legyenek már nekünk is elvárásaink.
9/10 anonim válasza:
8-as megmondja.
Mellesleg, a viselkedésed minden csak nem férfias... ez alapján elhiszem, hogy nem a mi igényeinkkel/elvárásainkkal van a baj.
10/10 anonim válasza:
Válasz: mert manapság a leggagyibb csaj is olyan impulzusokat kap a tévéből, újságokból,netről hogy ő többet ér, mint amit valójában. Ennek megfelelően viselkedik és elvár. Egyszóval: nyugat európai elrib**os*dás jelenség. 39/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!