Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szóval egy férfinak kedvesnek,...

Szóval egy férfinak kedvesnek, értelmesnek, viccesnek, jóképűnek kell lennie, lehetőleg egzisztenciával?

Figyelt kérdés
Míg egy nőnél elég, ha nem ribi és jól néz ki?
2014. nov. 13. 12:57
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
#26: A gyakorlat mindig ezt mutatja, de folyton megmagyarázza valami GYK-turista nőszemély, hogy a tapasztaltak igazából hatalmas nagy hülyeségek és melléfogások, s minden a leírt elméletük szerint működik, mert ők véletlenül rátaláltak a nagy Ő-re. És ha ők rátalálnak a nagy Ő-re, akkor nyilván minden férfi egy utolsó, hülye szaralak, akinek nem sikerül barátnőt találnia.
2014. nov. 13. 14:45
 32/42 anonim ***** válasza:

Na jó... én 2 dolgot nem értek...

1. Miért rinyáltok állandóan? Pacira unalmas!

2. Én miért olvasom el ezt a sok trágyát?

2014. nov. 13. 14:46
 33/42 anonim ***** válasza:

30.:

Akkor talán el kell gondolkodni azon, hogy miért nem jött eddig össze. Ha találsz valami difit, azon megpróbálni változtatni.

Ha meg alatt vagy, akkor nem árt egy kicsit türelmesnek lenni.

Érdekes módon itt az összes pasi sír, hogy nem jut neki normális nő.

Az én környezetemben meg van egy jó pár teljesen normális lány, akik mellékesen nem is rondák, és hopppááá, nincs pasijuk. Sőt, sose volt nekik. Na akkor ez hogy lehet?

2014. nov. 13. 14:54
 34/42 anonim ***** válasza:

#32:

1. Hogy ki tudd tölteni valakiken a vérszomjas bosszúdat, és röhögni, gúnyolódni tudj rajtuk. Hiszen minden megalázott, megsértett, átvert, bepalizott férfi erre vágyik...

2. Ha nem érdekel a siránkozás, mégis mit keresel itt? Ha jól tudom, léteznek a világon kőkemény, acélos, masszív, rideg lelkű alfahímek is, nem kell elpazarolnod a drága idődet holmi nyálas pityergésekre.

35/42 anonim ***** válasza:
Ha meg alatt vagy = Ha meg 20 alatt vagy.
 36/42 anonim ***** válasza:
#34 Neked problémáid vannak a szövegértéssel ugye?
2014. nov. 13. 14:58
 37/42 anonim ***** válasza:

33-as.

Egyszerű a képlet,ők is pontosan a jóképű gyerekek után futnak ugyanúgy,akik meg ilyenek őket észre sem veszik...nyilván nem ismerem őket,de sok csajt megkérdeztem ilyesmikről már,és pontosan ez volt a baj.Volt egy szerintem "csúnyább" lány,ő is pontosan csak a legjóképűbbeknek ad esélyt,a többit kb. amint meglátja már nem is érdekli.De a szebbek meg aztán még jobban ezt csinálják,és nem akarják megismerni sem az embert egyáltalán,nekem ez a legnagyobb problémám.

Szóval ha odamegyek valamelyikhez,akkor egyből elküldenek úgy,hogy 2 szót nem engednek hogy beszélgessünk.És az eddigi éveim alatt kivétel nélkül ezt tapasztaltam sajnos,pedig nem a legszebbek tetszenek nekem,nekem a külső eléggé másodlagos tényező...

23/F

2014. nov. 13. 15:06
 38/42 anonim ***** válasza:

Nem, egyáltalán nincsenek irreális elvárásaik, nem a tökéletes pasik után futnak.

Csak totál önbizalomhiányosak, ha valaki odamegy hozzájuk, rögtön az az első gondolatuk, hogy csak a haverjával fogadott a srác. Emiatt ismerkedni sem igazán ismerkednek, inkább elvannak a saját dolgaikkal.

Mindig van ok. És nem feltétlen az az ok, ami szerinted a legnyilvánvalóbb lenne, hogy a nőknek csak a tökéletes pasi felel meg.

Nyilván annak is meg van az oka, hogy neked nincs barátnőd. És nem feltétlenül az az oka, amire te gondolsz, azaz hogy nem vagy elég jó pasi.

Lehet, hogy kicsit jobban magadba kellene nézni.

2014. nov. 13. 15:15
 39/42 anonim ***** válasza:

Soha nem kellett volna olyan férfi, akinek elég, ha egy nő nem ribi és jól néz ki. Ugyanis egy mélyebb, tartós, szeretetteljes kapcsolathoz ennél sokkal több kell.

Persze tiniknél azért ez még talán máshogy van, de egy értelmes, érett, felnőtt embernek tudnia kell, mire van szüksége egy kapcsolatban a másik féltől. Persze mindenkinek vannak hibái, nem azt mondom, hogy a legapróbb jellemzőket is ki kell kötni, de azért nagyvonalakban mindenkinek tudnia kell mi az az értékrend, amit képvisel, vagy mi alapján tud vonzódni a másikhoz.

2014. nov. 13. 16:10
 40/42 anonim ***** válasza:

"Az ilyen "csajok" gyakorlatilag alig léteznek."

ò, nagyon sok ilyen lany van, en is ismerek joparat.

2014. nov. 13. 19:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!