Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szóval egy férfinak kedvesnek,...

Szóval egy férfinak kedvesnek, értelmesnek, viccesnek, jóképűnek kell lennie, lehetőleg egzisztenciával?

Figyelt kérdés
Míg egy nőnél elég, ha nem ribi és jól néz ki?
2014. nov. 13. 12:57
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
#17 Mert így nem kell várnod? :)
2014. nov. 13. 13:30
 22/42 A kérdező kommentje:

"Mert nyilvanvaloan az ilyen csajok nem a te szintednek valok."

Az ilyen "csajok" gyakorlatilag alig léteznek.

2014. nov. 13. 13:33
 23/42 A kérdező kommentje:

"#17 Mert így nem kell várnod? :)"

Nem, és külön viccesnek találom, hogy egy smiley-t raksz a végére, amellyel mintegy nyugalmat sugározva az amúgy provokatívnak szánt válaszod által terveid szerint bennem keltett felháborodást akarod felerősíteni.

Nem, nekem reálisak az elvárásaim. Persze, alap, hogy nézzen ki jól a lány, meg ne egyen egy erkölcsi 0, de rohadtul nem érdekel, hogy tudok-e vele beszélgetni a büntető eljárásjogról vagy a makroökonómiáról. Az sem foglalkoztat, ha esetleg visszahúzódóbb, nem olyan fejlett a humorérzéke, az anyagi helyzete pedig tökéletesen irreleváns. A lényeg, hogy jöjjünk ki jól.

Fordítva ez persze nem áll meg, egy visszahúzódó, szegényebb családból származó férfi el is áshatja magát.

2014. nov. 13. 13:38
 24/42 anonim ***** válasza:

Figyejjé'. A férfinak keménynek köll lennie, egy kézzel össze kell törjön egy gyémántot, két kézzel meg meghajlítani a vasúti sínpárt. Öklelése olyan erejű kell hogy legyen hogy attól még egy Sumo birkozó is elszáll.

És ha megsérül nem rinyál hanem kitépi a sebből a kést lenyalja a vért és utána szó szerint kettétépi a támadót!

Nem fél semmitől!!!

Érzelmeket néha mutat de csak mint Khal Drogo, keményen, rajosan.

2014. nov. 13. 13:38
 25/42 anonim ***** válasza:
100%

Az értelmesebb férfiaknak is pont ugyanannyi elvárásuk van, mint egy nőnek. Akinek annyi elég, hogy jól nézzen ki egy lány, és ne legyen ribi...annak gratulálni tudok csak.

Csak hogy az általad felsorolt dolgokat nézzük:

1. Kedves: Egyáltalán mit takar ez? Hogy nem ver össze egy veszekedésnél? Talán ez azért nem olyan nagy elvárás. Vagy hogy segít, ahol tud? Egy párkapcsolatban azt hiszem ez is elvárható, oda is, vissza is. Vagy neked mégis mit jelent a "kedves" szó?

2. Értelmes: Tudod, az, hogy valaki értelmes, nem azt jelenti, hogy jártas a büntetőjogban és a makroökonómiában. Még csak nem is azt, hogy diplomája van, vagy épp doktori fokozata. Számomra az az értelmes, aki normálisan meg tudja fogalmazni a véleményét, tud érvelni, képes egy összetett mondatot helyesen leírni, tud szöveget értelmezni, van némi logikája (pl. képes bizonyos alapvető dolgoknak utánanézni a google/könyvek stb. segítségével).

Tudom, hogy ez a mai világban már elég nagy elvárás (elég csak szétnézni ezen az oldalon), de mégis sikerült már találnom nem egy embert, aki ennek a kritériumnak megfelelt.

3. Vicces: A "jó" humor olyan dolog, ami szerintem nem mindenkinek ugyanazt jelenti. Van, aki pl. baromi jót tud szórakozni a Mr. Bean sorozaton, valaki meg a falra mászik tőle. Egy párkapcsolatban szerintem fontos, hogy legalább valamennyire egyezzen a felek humora, hiszen közös nevetések nélkül egy kapcsolat elég lapos.

4. Jóképű: Gondolom hallottad már, hogy a szépség relatív. Van olyan, aki szerintem ronda, a barátnőm meg mégis oda meg vissza van érte. De természetesen ez igaz fordítva is. Egyébként pedig inkább azt mondanám, hogy ha egy alap szintet megüt az illető, akkor onnantól kezdve úgy is a belső tulajdonságai viszik el a dolgot.

Tehát nem kell álompasinak lenni, ha a belső rendben van.

5. Egzisztencia: A legtöbb nőnél azt hiszem, ez nem alap elvárás. Nyilván jobban imponál, ha az illetőnek már van némi félretett pénze, esetleg kocsija, lakása, hiszen az arra utal, hogy nem egy tróger, aki elveri az összes pénzét. Lehet rá alapozni, lehet vele közös jövőt tervezni. De ez is inkább idősebbeknél fontos, mert mondjuk ha valaki 35 évesen is a szülei nyakán él, az azért elég lelombozó lehet. De nyilván egy 18 vagy akár 23 évestől senki se várja, hogy lakása, kocsija meg luxus nyaralója legyen a tengerparton...

Értelmes embereknél (legyenek akár nők, akár férfiak) az ilyesfajta elvárások egyáltalán nem elrugaszkodottak, sőt...

Talán inkább azzal van a probléma, ha valaki teljesen igénytelen ilyen téren. Mégis ki akar olyan emberrel lenni, akivel 3 mondatot nem lehet váltani, mert buta mint a föld? Vagy olyannal, akinek kifejezetten idegesít a humora? Vagy olyannal, aki az összes pénzét elcseszi felnőtt ember létére?

2014. nov. 13. 14:03
 26/42 anonim ***** válasza:

25-ös és a többi válaszoló,aki hasonlót írt.

Egyetlen egy kérdésem van ezzel kapcsolatban.Akkor miért van az a való életben,hogy akik ilyenek jellemre,azok senkinek nem kellenek,ellenben aki jóképűnek születik,annak még ha a felsoroltak közül a fele nincsen meg,azt is elnézik,és inkább velük jönnek össze a nők manapság többségében.Akkor hogy is van ez?

2014. nov. 13. 14:33
 27/42 anonim ***** válasza:

Utolsó: A párom pl. ilyen jellemre. És láss csodát, van barátnője.

Az előző barátom is ilyen volt, és neki is volt/van barátnője.

2014. nov. 13. 14:40
 28/42 anonim ***** válasza:
#23 Örülök hogy egy egyszerű smiley-val is mosolyt tudtam csalni az arcodra.
2014. nov. 13. 14:40
 29/42 anonim ***** válasza:

Ja, és még valami:

"Akkor miért van az a való életben,hogy akik ilyenek jellemre,azok senkinek nem kellenek,ellenben aki jóképűnek születik,annak még ha a felsoroltak közül a fele nincsen meg,azt is elnézik,és inkább velük jönnek össze a nők manapság többségében."

Az ilyeneknek talán érdemes megnézni a barátnőjét is. Jó eséllyel az is pont olyan, mint a hapsi. Tudod, zsák a foltját.

Azért olyat ritkán látok, hogy egy rendes, szép, helyes, értelmes csaj egy suttyó paraszt, de esetleg gazdag/jóképű pasival van együtt.

2014. nov. 13. 14:42
 30/42 anonim ***** válasza:

26-os vagyok.

Érdekes módon körülöttem akik ilyenek,köztük jómagam is,egyetlen nőnek sem kellenek,mert nem az a tipikus "szépfiú",meg nem rózsaszín pólóba mászkál...

1-1 kivétel persze van,akik szerencsésebbek és megtalálják akit szeretnének,de nagyon ritka szerintem.Vagyis az én környezetembe a 0-hoz konvergál ez a szám... :)

2014. nov. 13. 14:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!