Szóval egy férfinak kedvesnek, értelmesnek, viccesnek, jóképűnek kell lennie, lehetőleg egzisztenciával?
Figyelt kérdés
Míg egy nőnél elég, ha nem ribi és jól néz ki?2014. nov. 13. 12:57
1/42 anonim válasza:
Hát ha egy férfinek elég az, hogy valaki nem ribi és jól néz ki, akkor egészségére...
2/42 anonim válasza:
Ennél kicsit árnyaltabb a dolog. Lehet, hogy a nő könnyebben talál valakit, de nem feltétlen olyat, amilyet szeretne. Azért ritkán látni csúnya, ostoba nők mellett olyan férfit, amit itt leírsz.
3/42 anonim válasza:
Ha nő lennék, nekem annyi is elég lenne ha nem teszi fel mindig ugyanazt a kérdést, mint mindenki más már 500 alkalommal itt az oldalon, de te még ezt sem tudod teljesíteni.
5/42 A kérdező kommentje:
Csak arra kívántam rákérdezni, hogy miért van az, hogy egy férfinak az élet sokkal több területén kell megfelelnie, hogy nő jusson neki, mint fordítva?
2014. nov. 13. 13:01
6/42 anonim válasza:
Akkor olvasd el a másik 499 ehhez hasonló kérdésre adott válaszokat. :)
7/42 anonim válasza:
Nekem nem elég, hogy jól néz ki és ribi. Azt meghagyom nektek.
8/42 A kérdező kommentje:
Sajnos minden hasonló kérdésnél a többi kérdésre adott válaszra hivatkoznak, érdemi választ sehol nem találni.
2014. nov. 13. 13:05
9/42 anonim válasza:
Akkor miért nem a férfiakat okolod, hogy beérik ennyivel?
10/42 anonim válasza:
szóval a nők hibája, hogy a pasik igénytelenek? :D
amúgy meg nekem nem kell ribi, volt jó pár lehetőségen külsőre nagyon is szép lányoknál de belsőre ribik voltak...nem kellettek...nem mindenkinek kell ribi...a baráti körömben senkinek nem ribi a barátnője! szóval én nem ezt tapasztalom...és ismerek jó pár olyan srácot akiknek elég szép barátnőjük van átlagos külső és kőműves/szobafestő szakma mellett! és hát nem is valami észlények...de boldogok és szeretik a párjukat...szóval a válasz NEM
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!