Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szóval egy férfinak kedvesnek,...

Szóval egy férfinak kedvesnek, értelmesnek, viccesnek, jóképűnek kell lennie, lehetőleg egzisztenciával?

Figyelt kérdés
Míg egy nőnél elég, ha nem ribi és jól néz ki?
2014. nov. 13. 12:57
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha egy férfinek elég az, hogy valaki nem ribi és jól néz ki, akkor egészségére...
2014. nov. 13. 12:58
 2/42 anonim ***** válasza:
Ennél kicsit árnyaltabb a dolog. Lehet, hogy a nő könnyebben talál valakit, de nem feltétlen olyat, amilyet szeretne. Azért ritkán látni csúnya, ostoba nők mellett olyan férfit, amit itt leírsz.
2014. nov. 13. 12:59
 3/42 anonim ***** válasza:
59%
Ha nő lennék, nekem annyi is elég lenne ha nem teszi fel mindig ugyanazt a kérdést, mint mindenki más már 500 alkalommal itt az oldalon, de te még ezt sem tudod teljesíteni.
2014. nov. 13. 12:59
 4/42 anonim ***** válasza:
a nő lehet ribi is :)
2014. nov. 13. 13:00
 5/42 A kérdező kommentje:
Csak arra kívántam rákérdezni, hogy miért van az, hogy egy férfinak az élet sokkal több területén kell megfelelnie, hogy nő jusson neki, mint fordítva?
2014. nov. 13. 13:01
 6/42 anonim ***** válasza:
Akkor olvasd el a másik 499 ehhez hasonló kérdésre adott válaszokat. :)
2014. nov. 13. 13:02
 7/42 anonim ***** válasza:
58%
Nekem nem elég, hogy jól néz ki és ribi. Azt meghagyom nektek.
2014. nov. 13. 13:03
 8/42 A kérdező kommentje:
Sajnos minden hasonló kérdésnél a többi kérdésre adott válaszra hivatkoznak, érdemi választ sehol nem találni.
2014. nov. 13. 13:05
 9/42 anonim ***** válasza:
55%
Akkor miért nem a férfiakat okolod, hogy beérik ennyivel?
2014. nov. 13. 13:07
 10/42 anonim ***** válasza:

szóval a nők hibája, hogy a pasik igénytelenek? :D

amúgy meg nekem nem kell ribi, volt jó pár lehetőségen külsőre nagyon is szép lányoknál de belsőre ribik voltak...nem kellettek...nem mindenkinek kell ribi...a baráti körömben senkinek nem ribi a barátnője! szóval én nem ezt tapasztalom...és ismerek jó pár olyan srácot akiknek elég szép barátnőjük van átlagos külső és kőműves/szobafestő szakma mellett! és hát nem is valami észlények...de boldogok és szeretik a párjukat...szóval a válasz NEM

2014. nov. 13. 13:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!