Szóval egy férfinak kedvesnek, értelmesnek, viccesnek, jóképűnek kell lennie, lehetőleg egzisztenciával?
Oké nekem mint gonosz nőnek a véleményem! Szóval legyen:
- Jóképű - ez egy relatív fogalom mindenkinek más tetszik, az én ku*r*va anyám hogy olyannal akarok lenni aki számomra vonzó. :D
- Kedves - ismét elnézést hogy nem a bunkókat csípem
- Értelmes - Sajnálatos hogy ezt külön ki kell emelni már mint elvárást... Tök jó ha a pasival lehet dolgokról beszélni és össze tud rakni két mondatot.
- Vicces - Nem árt hogy ha tudunk együtt nevetni ismét elnézést ha sokat kérek.
- Egzisztencia - attól függ hogy értelmezed, számomra az egzisztencia nem feltétlen pénzt és jó állást jelent, csak annyit hogy én mint nő, felnézhessek rá mint férfira. Ne legyen lúzer, akit madzagon rángathatnak.
Szóval kérdezem még egyszer? Mi ezekben a nagy elvárás? Ezek tök alap dolgok szerintem.
"Míg egy nőnél elég, ha nem ribi és jól néz ki?"
Igen. Mert mi kedvesek, értelmesek és viccesek vagyunk a nőkkel ellentétben.
Pontosan! Felelj meg a kritériumok millióinak, ellenben ne várj többet egy széthasznált pіnánál, mert a nők csak igen kis része képes nyújtani a pіnájuknál többet.
Természetesen hatalmas tisztelet azoknak a nagyon kevés, kivételt képző nőknek, akik racionálisak és nem a felhők között lebegnek valahol. Kár, hogy nagyon ritkán lehet ilyen nőkbe botlani...
"Szóval egy férfinak kedvesnek, értelmesnek, viccesnek, jóképűnek kell lennie, lehetőleg egzisztenciával?"
Nagyjából.
"Míg egy nőnél elég, ha nem ribi és jól néz ki"
Hál' Istennek nem.
Az lehet, hogy neked ennyi elvárásod van, de őszintén, nőként én nem jönnék össze olyannal, akinek ennyi elég lenne.
Általánosságba véve azért az esetek többségében nagyjából azonos szintűek a párok, elsősorban szellemileg nézve, de anyagilag is ott a legkiegyensúlyozottabb a kapcsolat, ahol mindketten nagyjából ugyanannyit adnak be a közösbe. Ha neked olyan lány kell, aki nem ad bele semmit, csak a véred (pénzed) szívja, akkor ne csodáld, hogy felszínes, buta libákkal hoz össze a sors. El nem tudom képzelni, hogy a GYIK lakossága hol ismerkedik különben, rengeteg olyan lányt ismerek, aki amellett, hogy jól néz ki, nagyon kedves, rendes, aranyos, stb, csak éppen feléjük sem néznek a férfiak, mert nem az a tipikus könnyen megszerezhető fajta. És örülök neki, mert aki azokat veszi csak észre, annak az jut, de szomorú vagyok, mert sok lány, aki megérdemelné és szívesen venné a szerelmet, nem kapja meg.
De persze ilyenkor más kérdéseknél is mindig jön az, hogy "dehát én próbálkozom tipikusan csúnya lányoknál is, és azoknak is a kigyúrt szépfiú kell a BMW-vel". Na kösz, akármennyire is teszed a szépet, minden lánynak leesik, hogy nem tartod túl vonzónak, ergo, tudod, mikor fog összejönni valakivel, akin látja, hogy azért közeledik hozzá, mert ennyire ki van éhezve és ennyire kétségbeesett.
"egy férfinak az élet sokkal több területén kell megfelelnie, hogy nő jusson neki, mint fordítva?"
Ez hulyeseg.
"Ha én elvárnám, hogy a nő szintén kedves, értelmes, vicces és szép legyen, ráadásul "ne legyen lúzer", akkor várhatnék ítéletnapig, míg találok valakit."
Mert nyilvanvaloan az ilyen csajok nem a te szintednek valok.
te láttad a listám mennyi tulajdonságot szedtem össze, hogy mit keresek, mi pozitívum, mi negatívum és mi kizáró ok?
és találtam megfelelőt, jellemben többet is :) szóval több olyan lány van akik sokkal értékesebbek mint azt gondolnád...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!