Vannak itt olyan srácok, akik nem kezelik tárgyként a csajokat?
Amit te köcsögségnek hívsz, annak van normális neve és erről nem a nők tehetnek, hanem azok, akik így alakították ki a rendszert. Biztos lehetsz benne, hogy ha másként alakul, ez nem így lesz. És igen és férfit szeretnék, ezért a férfi részlegen keresek.
Sajnálom, ha neked problémát okoz, hogy nekem egyetlen igényem van párkeresés szempontjából. Most akkor a túl igényes vagy az igénytelen kategória vagyok?
Nyilván egyikőtök sem kötött volna bele a kérdésbe, ha férfi vagyok és más preferenciák alapján írom ki. De gondolom, mivel nő vagyok, ezért ne válogassak. Érjem be valakivel innen.
De hogy reagáljak is az általad linkeltekre: A felszedni szót a férfiak kezdték el használni, bocs, hogy átvettük.
A zaklatós: Nem is zaklatás, biztos, hogy kiprovokálja, igazából tetszik neki, kíváncsi lennék mit visel általában, biztos kihívóan öltözködik. Megérdemli, majd megtanulja, hogy nem mászkál olyan helyeken...
Szűzpasi: Én sem szeretnék szűz pasit és nem érdekel, ha most elítélsz emiatt. És hogy miért? Mert ragaszkodóak. Nem egy kiskutyát szeretnék, hanem valakit, aki értelmes felnőtt ember módjára viszonyul hozzám.
A "megcsalós": Semmivel sem különb, mint azok a férjek, akik az ilyen helyeken keresik a túlóra okát, ha érted, hogy hogy értem...
Mi a neve? Milyen rendszert?
Köcsögség alatt azt értettem, hogy az emberek néha nem tekintik embernek a másikat.
Illetve ki mondta, hogy innen keress társat, vagy hogy magasak lennének az igényeid?
"biztos, hogy kiprovokálja"
Áldozat hibáztatás... a legundorítóbb dolog a világon.
Egyébként természetesen mindenkinek joga van kiválasztani, hogy kivel szeretne összejönni, azt nem azért linkeltem, mert ez baj lenne, csak nehogy azt hidd, hogy csak a férfiaknak vannak igényeik.
Gondolom az áldozathibáztatás csak akkor nem oké, ha egy nő csinálja. Ahogy az lenni szokott.
Neked amúgy nem esett le, hogy patriarchális rendszerben élünk? A férfiak nem néha, hanem az esetek 90%-ában nem igazán tekintik embernek a nőt.
Hogy hol keresek társat azt bízd csak rám, jó? Ez amúgy is az ismerkedés kategória, nekem ugyan annyi jogom van itt kérdést feltenni, mint annak a srácnak, aki tinikre izgul, vagy annak, aki csak a kanapéját szeretné lehugyoztatni.
Soha nem oké, ez alól nem bújhatsz ki azzal, hogy nunid van.
"ki mondta, hogy innen keress társat" = A döntés teljes mértékben rád van bízva, senki nem próbált befolyásolni.
Bogárka, a fő gondod, hogy nincs pasid, de reakcióidból ítélve még sokáig nem is lesz. Az ilyen stílusú nőktől a férfiakat kirázza a hideg(bocs, hímektől, ahogy írtad) legalábbis engem.
Én egyetlen nőt sem kezelek tárgyként, sőt jobban el tudok velük beszélgetni, ellenben ilyenkor meg megjelennek azok a nők, akik "FÉRFIAKAT" keresnek. Vagyis akiik beléjük rúgnak, megalázzák őket, stb...tapasztalataim alapján a nők 70%-a mazochista, te a 30%-nak a felső részén helyezkedhetsz el, akik uralkodni szeretnének a párjukon, és elég egyedi formában képzelik el a férfi-női kapcsolatot, úgymond, nem a megszokott tempóban.
Lehet, nem a másik nemnél kellene keresned a boldogságot, mert sosem éreznéd magad jól benne.
Nem is tudnál befolyásolni, de nem értem, hogy miért kérdőjelezed meg, hogy én hol keresek társat?
Nem bújok ki alóla. Viszont sajnálom, hogy nem értetted a szarkazmust. Ez elszomorít.
Hogy a feminfon és a 444-en tömegével megy az áldozathibáztatás és csak pár Nő kommentelő lép fel ellene az meg végképp. Pláne, hogy előbbin rendszeresen megy a nőalázás, stb... Na mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!