Sracok melyik lanyokat szeretitek jobban? A kislanyos felenk csajokat? Vagy a noies meresz, vad lanyokat? :D
Figyelt kérdés
2014. okt. 27. 20:21
2/12 anonim válasza:
A "normálisakat" - szóval ami a kettő között van. Nem jó egyik szélsőség sem.
3/12 anonim válasza:
Szeretem ha ezek a tulajdonságok váltakoznak benne :)
6/12 anonim válasza:
Legyen nőies, céltudatos, ne egy szerencsétlen kislány.
7/12 anonim válasza:
A csendesebb viszahuzodo fajtát ;) ne legyen éretlen kislányos mert az nagyon idegesítő de azért nagyon vad se legyen :P 18f
8/12 anonim válasza:
Megsúgok egy titkot: A kis aranyos, csetlő-botló lányok tudnak lenni a legperverzebb, legelvetemültebb emberek, csak ezzel titkolják. És csak olyannak mutatják ki, akiben megbíznak és vagy akit szeretnek. :)
9/12 anonim válasza:
Ja, a kis aranyos csetlő-botló lányok egyedül nem tudják megállni a helyüket, nincs személyiségük. Egy normális felnőtt férfinek egy normális, nőies nő kell.
10/12 anonim válasza:
Ja, a kis csetlő-botló lányok nagy része csak addig olyan, amint mókáról, heccről van szó. Csak azért, mert valaki aranyos, tud saját magára támaszkodni és nem feltétlen akar eltartott ember lenni. Én például belebetegednék, ha engem száműznének a konyhába meg gyereket nevelni, míg a férjem elmegy dolgozni. Ugyan úgy lehetnek céljaik, karriervágyuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!