Fiúúúk, szeretitek a kislányos öltözködést?
Figyelt kérdés
Pl. ez milyen téli szett? :)
Fekte combközépig érő szövetkabát, nagy kötött sál, bojtos sapi, egyujjas kesztyű (ezek ugyanolyan színűek), térd alatti hosszú barna csizma közepes vastag sarokkal.
:)))
2013. szept. 28. 22:26
1/9 anonim válasza:
féltem, hogy nem kép lesz, és meg kell majd próbálni elképzelni :(
3/9 anonim válasza:
én inkább hipsternek képzelem el
4/9 anonim válasza:
ha neked ez kislányos, akkor a nők 70%-a kislányosan öltözködik (a korosztályban)
5/9 anonim válasza:
Egyébként hány éves vagy? Mert ez kicsit másképpen fest egy 98 évesen mint egy mondjuk 16-on.
7/9 anonim válasza:
ez kor és alkat függő is :) mert ha egy 16év körüli lány öltözködik így akinek átlagos vagy kicsit sportosabb alakja van annál jól nézhet ki....
8/9 A kérdező kommentje:
Tudom, nem találtam képet sajnos, pedig kerestem. :/
17 vagyok egyébként, átlagosnál kicsit teltebb, de viszonylag arányos alkattal. :)
2013. szept. 28. 22:41
9/9 anonim válasza:
A lényeget nem írtad: szoknyával vagy nadrággal? :D
Az előbbivel nagyon csini és bájos lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!