Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megváltozni a fiúk kedvéért, hogy ne legyek kislányos. Megéri, vagy legyek önmagam?
Hasonló "problémám" volt. De már rég kivertem a fejemből azt, hogy pirított plasztikbaba legyek. Ilyen vagyok. Akinek tetszik nézi a többi meg nem érdekel.
A te bőröd, a te életed. Aki szeret fehér bőrrel is szeret. Aki meg nem azzal egyszerűen nem kell foglalkozni.
hmmm... nekem sincsenek tejcsárdáim, de ezt a mell-dolgot soha nem vágtam.
Tudod nőnek lenni azt jelenti, hogy kihozod magadból a legtöbbet. Nem pedig, hogy átformálod magad egy ideállá. Az iedálokkal az a gond, hogy szép, csillógó, de ugyanakkor hideg, steril. Hidd el egy pasi nem fog egy csaj mellett maradni csak a két szép melléért. Oda kell szeretett, kedvesség, melegség, mosoly, érzékiség. Ezt egy ideál nem tudja.
De egy nő igen.
Akármilyen is vagy, hozd ki magadból a legtöbbet. Ne azt nézd, min csorgatják a fiúk a nyáluk, az egy teljesen más történet. Inkább arra koncentrálj, hogy te mit tudsz magadból kihozni.
Nekem pl. lógó mellem, és nagy fenekem van. Ez messze nem egy női-ideál a feszes csöcsű, elöl deszka csaj modelleknél. De még is voltak és vannak udvarlóim. Olyanok is, akik a feszes ciciket preferálják, és kis popsit.
23/L
Mindig is fehér bőrű, kis mellű lány voltam Idősebb férfival jöttem össze, több mint 10 év van köztünk. Mellette váltam nővé, talán már a gyerekek megszületése után. Most érzem magamat igen vonzónak, és büszke vagyok rá, hogy a terhességek és a szoptatások után nem lóg a köldökömig a mellem, hanem igenis formás, a legtöbb huszonéves megirigyelhetné. Nem biztos, hogy fiatalságunk 5-10 évében kell rohadt jó nőnek látszanunk. Előttünk van még az élet. Milyen lesz a bőrük 20-30 év múlva? Ha valaki 20 évesen megcsináltatja a mellét, hogyan fog szoptatni, ha eljön az ideje?
egy 35 éves, sokgyerekes jó nő
18 évesen 16-nak? Az is valami?
28 éves létemre rendszeresen 17-nek néznek. ;)
NE akarj változni senki kedvéért!
Hidd el, lesz fiú/férfi, aki pont ezért szeret!
Én is fakó vagyok, babaarcom van. Kicsi mell. Alacsony, törékeny alkat.
Ennek ellenére mindig volt érdeklődés irántam.
Nem csak a külső számít. Sokkal fontosabb, hogy milyen a személyiséged.
Hallgass a "kolléganőidre", igazuk van.
Nem tudom milyen huszonéves pasiknak akarsz tetszeni, de ha az illetőnek csak a bronzáriumbarna, felpumpált cicijű csajok jönnek be, akkor valószínűleg nem benned van a hiba.
Örülj neki és légy büszke 9o éves korodban, hogy még csak 40-nek látszol.
Amúgy a hardware hiába alakítod, kopik és cserbenhagy, sőt a z aktuális divat is változni fog, de egy jó software-el 100 évig is vonzó fiatal leszel.
Szerintem biztos hogy egy szerethető lány vagy, és sokaknak pont ez kell. Nekem pl. nagyon sokféle karakterű nő bejön, cicásak is, babaarcúak is, dívásak is egyaránt. Mindnek megvan a maga kis extrasága, ami miatt van bennük valami plussz a szerintem nem szép lányokhoz képest. Egyértelmű,hogy szolizz, az csak jót tesz,ha nem viszed túlzásba, heti kétszer 9 perc az bőven elég. A hajadat nüveszd hosszúra, feketére, vagy sötét barnára, a babaarchoz a szőke/vörös hajat szerintem felejtsd el! Főleg a szőkét, az az ilyeneknek a haláluk szerintem. Mellméret annyira nem meghatározó,ha jól öltözködsz. Az is sokat dob a gyereklányos kinézeten, ha komorabb, sötétebb, elegánsabb színekben vagy : Fekete, sötétkék, illetve a fehér is jó. A tarkabarka csícsás, túl szines dolgokat nem gondolom nyerőnek egy ilyen lány részére. Szilikonmellet felejtsd el, legalább akkor gagyi, mintha egy kopaszodó férfi parókát rakna fel, egyszerűen nevetséges. Nincs semmi baj a kis cicikkel, vállald fel, sokan szeretik. A magassarkút szintén nem ajánlatos használni, mert 40 éves korodban mehetsz gerincsérv meg csípőprotézis műtétre, mint a legtöbb kivénhetd maca, mert ez a magassarkú viselet teljesen tönkrevágja a gerincedet, ízületeidet. Lehet lapos cipőben is bombázó szerintem egy nő!
Csak jóindulatból írom, majd tudod te mit fogadsz meg belőle, de nekem így biztos tetszenél. F-27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!