Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Huszonéves férfiak! Mennyire...

Huszonéves férfiak! Mennyire számít nálatok ismerkedésnél a nő kora? Hány éves nőre mondanátok, hogy már túl idős nektek?

Figyelt kérdés

2014. okt. 25. 15:28
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
52%

"Ha téged kihasználnak a férfiak akkor rosszul választasz és megérdemled, hogy kihasználjanak"

Engem ugyan nem használtak ki, de bántottak már "férfiak", a mostani kapcsolatom előtt 2 komolyabb barátom volt, és mindkettő bántott lelkileg, mindkettőt én hagytam el. És nem, a legkisebb mértékben sem volt az én hibám, csak egyszerűen az emberiség nagy része hulladék, nehéz olyan találni, aki őszintén jólelkű, nemcsak teszi a fejét.

" Rengeteg igazi úriember ismerősöm magányos."

Ha olyanok, mint te, akkor nem csodálom.

" Mert nem veri a mellét minden buliban mint egy idióta gorilla, nem jár BMW-vel, és nem bunkózik össze-vissza. Ó és nem, nem a cicababákra bukunk! "

Pedig ha azt tapasztalod, hogy cca minden nőnek ez kell, és ezért láthatóan megengeded magadnak ezt a demagógiától csöpögő, kollektív megszólítását az összes (itteni) nőnek - rájuk vonatkoztatva az összes "vádat" - akkor gondok lehetnek a te ízléseddel is.

"Én a fiatalos arcommal, mind külsőleg mind pedig az élet egyéb területein ekkor még bőven felszálló ágban leszek. Ti szétválogatjátok az agyatokat 20 évesen, amikor a csúcson vagytok akkor én is megengedhetem magamnak ezt a luxust harminc felett, amikor én leszek a csúcson. "

Vicces, ahogy minden egyes nőt megszólítasz egyszerre. Én 20-as éveim elején járok, és nekem is bőven azok a kilátásaim, hogy 30 körül legyek a csúcson. 20 évesen a közelében nem voltam, pedig szép, intelligens nőnek tartanak általában.

Az meg nem probléma, ha valaki válogat, legyen férfi vagy nő, akármennyi idős is.

"Az az én személyes tragédiám, hogy részemről nem működött a kémia. "

Aha, és ha egy nő nem érzi a vonzalmat egy pasi iránt, aki egyébként rendes, normális...stb., akkor meg persze meg kell szólni, és rögtön megy a mutogatás, hogy biztos valami BMW-s bunkó kell neki. :D

2014. okt. 25. 22:58
 22/29 anonim ***** válasza:

„mostani kapcsolatom előtt 2 komolyabb barátom volt, és mindkettő bántott lelkileg, mindkettőt én hagytam el.”

Te választottad őket, ergó a te hibád.

„csak egyszerűen az emberiség nagy része hulladék, nehéz olyan találni, aki őszintén jólelkű, nemcsak teszi a fejét.”

Kár, hogy pont olyat kerestek, aki a fejét teszi. Őszinte, meg jólelkű, hét vicce, ezzel kb. kitörölhetjük a seggünket. Amíg komolyan vettem ezt a marhaságot másnak se voltam nektek jó csak csicskának.

„Ha olyanok, mint te, akkor nem csodálom.”

Én nem tartom magam úriembernek. Arra az énemre nem volt igény.

„Én 20-as éveim elején járok, és nekem is bőven azok a kilátásaim, hogy 30 körül legyek a csúcson.”

Maximum csak szeretnél. A testedet nem tudod becsapni. A petefészkeidet sem.

„Aha, és ha egy nő nem érzi a vonzalmat egy pasi iránt, aki egyébként rendes, normális...stb., akkor meg persze meg kell szólni, és rögtön megy a mutogatás, hogy biztos valami BMW-s bunkó kell neki. :D”

Csúsztatás, én ilyet nem mondtam

2014. okt. 25. 23:50
 23/29 anonim ***** válasza:

"Te választottad őket, ergó a te hibád. "

Nem, soha a büdös életben nem fogom magam hibásnak érezni. :) Nehéz normálisat találni a sok hulladék között, kell egy kis tapasztalat a szűréshez.

"Kár, hogy pont olyat kerestek, aki a fejét teszi."

Hozzám ne beszélj így! Én sosem olyat kerestem. Különben még mindig valamelyik idiótával lennék. :)

"Maximum csak szeretnél. A testedet nem tudod becsapni. A petefészkeidet sem. "

Hogy jön ide a petefészkem?

Szellemileg és külsőre is akkor leszek a topon. Én erre értettem.

"Csúsztatás, én ilyet nem mondtam"

Lehet, hogy te itt és most nem, de a hozzád hasonlók ezzel szoktak jönni.

"Őszinte, meg jólelkű, hét vicce, ezzel kb. kitörölhetjük a seggünket."

Tény, hogy a kelleténél kevesebb lány értékeli ezt. Az én barátomnak sem volt előtte senkije, pedig egyáltalán nem buta, nem csúnya, nem lúzer...stb. Nekem meg pont azért (is) kell, mert őszinte és tiszta lelkű, képes tisztelni másokat.

2014. okt. 26. 00:39
 24/29 anonim ***** válasza:

"Nehéz normálisat találni a sok hulladék között, kell egy kis tapasztalat a szűréshez."

Baromi könnyű lenne, ha nem a hulladékot keresnétek alapból. Egy kedves, idealista srác voltam. Mit kaptam érte? Megvetést, lenézést, magányt, gúnyt. Bezzeg, aki úgy használta ki a nőket ahogy csak tudta? Ő volt az isten... most is az.

"Hozzám ne beszélj így! Én sosem olyat kerestem."

A francokat nem, különben soha nem jöttél volna össze a két idiótával.

"Az én barátomnak sem volt előtte senkije, pedig egyáltalán nem buta, nem csúnya, nem lúzer...stb. Nekem meg pont azért (is) kell, mert őszinte és tiszta lelkű, képes tisztelni másokat."

De az. Őszinteség, meg tiszta lélek. Pff. Maximum mázlista, hogy talált magának egy olyan nőt aki már elégszer pofára esett. Manapság mindenki lúzer aki szeretni akar és férfi. A nőknek nem szeretet kell, hanem presztízs, és csillogás.

2014. okt. 26. 01:41
 25/29 anonim ***** válasza:

"Baromi könnyű lenne, ha nem a hulladékot keresnétek alapból."

Tévedésben élsz. Az emberek (nők és férfiak is) nagy része hulladék, legalábbis az én mércém szerint. Nehéz megtalálni a kivételt, ha valaki normális kapcsolatot akar.

"A francokat nem, különben soha nem jöttél volna össze a két idiótával. "

Pont azért jöttem össze velük, mert azt hittem, hogy nem idióták. Naiv voltam, túlzottan burokban nőttem fl, nem tapasztaltam sokáig semmi rosszat, így könnyen el tudtam hinni, hogy ők rendesek, kedvesek...stb., miközben csak frusztrált, gonosz lelkinyomorékok.

Közben szerencsére már sok ilyet kiszűrtem, mikor próbálkoztak, mint ahogy az érzéketlen tahókat, butákat, hazugokat...stb. is.

"De az."

Nekem nem az. :D Nagyon nem.

"Maximum mázlista, hogy talált magának egy olyan nőt aki már elégszer pofára esett. "

Nem azért választottam őt, mert "pofára estem" volna. Az igényeim minden egyes csalódás után nőttek, és egyik részéből sem adtam le soha (sem a fizikai, sem a lelki, sem a szellemi vonzalomra való igényből).

Azért jöttem vele össze, mert beleszerettem, és végre nem egy illúzióba szerettem bele, hanem tényleg megértjük, értékeljük egymást, és tényleg nem lenne aljas velem soha.

Ritka volt nálam az olyan, akivel egyszerre valósul meg, hogy lelkileg megértsük egymást, működjön az őszinteség, egymásba tudjunk szeretni, emellé hasonló életfelfogásunk legyen, tudjunk megalkuvás nélkül tervezni a jövőt illetően (pl. olyanokra gondolok, hogy lakhely, család, érdeklődés, munkáról alkotott felfogás, érdeklődés), és ezeket megkoronázza az, hogy működik a kémia, megvan a "szikra", jó legyen a szex. Egyikből sem mondanék le ezek közül soha. Előbb haltam volna meg magányosan.

" Manapság mindenki lúzer aki szeretni akar és férfi."

Szvsz max. lelketlen idióták számára. :D Lehet, hogy sok van belőlük, de nem mindenki.

Nálam egész mást jelent a lúzer. Ha neked ezt jelenti, hát egészségedre!

" A nőknek nem szeretet kell, hanem presztízs, és csillogás."

Megint csak azt tudom mondani, hogy nem mindnek.

Megjegyezném azt is, hogy presztízst az exeimtől sem vártam, és nem is kaphattam volna soha, mert nem olyanok voltak. Szeretetre vágytam már 15 éves korom óta (akkor kezdtek el komolyabban érdekelni a fiúk), de tőlük nem kaptam meg. Ennyi.

2014. okt. 26. 02:36
 26/29 anonim ***** válasza:
Fú..Hát én tök fel vagyok háborodva azon, hogy egyes előttem szólok miket írtak ide, a nőkről. És nem azért, mert én is az vagyok. Elég sok hülyeség volt amit olvastam. Először is hülyeség mindkét nemben általánosítani..Nekem volt már pár komoly kapcsolatom,mindegyik hosszútávú volt, de egyiktől sem lett pl. gyerek, mert nem olyan férfiak voltak..Valaki írta azt itt, hogy a te hibád, ha rosszul választasz, ha olyanok a pasik..Ebbe végül is van valami, de ezt csak utólag tudod meg sajnos, amikor már éveket pazaroltál valakire, és ha szeretsz valakit akkor nyilván várod, hogy jobb lesz..Én pl. értelmes, kimondottan csinos, kedves, jó humorú 32 éves nőnek tartom magam, akinek van munkája, nyitott barátságos..stb. és mégsem találtam találok olyan férfit, akivel lehetne komolyan bármit tervezni, pedig keresek, és nem vagyok az a feladós típus..És nincsenek nagy elvárásaim sem..most már abban is lejjebb engedtem, hogy lehet fiatalabb is nálam, csak normális értékrendje legyen. Ezen az oldalon mindig csak azt írja mindenki, hogy a férfiaknak , fiúknak milyen nehéz normális lányt találni, mert ilyenek meg olyanok ezek a mai lányok..hát bocsánat, de egy nőnek is rohadt nehéz..és nem tudom miért gondolja mindenki, hogy egy nőnek könnyebb..hogy válogathat..mégis miből???? Ráadásul itt nyávognak a pasik, hogy ezek a mai lányok milyenek, de az olyan lányokat meg nem becsülik meg, akik főznek,mosnak rájuk, háztartást vezetnek, mindent megtesznek értük,rengeteg áldozatot hoznak miattuk..az ilyen nőknek az a sorsuk, hogy megcsalják őket..én már többször jártam így..és érdekes, mégsem gondolom azt, hogy nem létezik olyan pasi, aki egyszer mégis meg fog becsülni..De azért ha ilyeneket olvasok, akkor fel tudnék robbanni..és ki is kérem magamnak a normális lányok nevében.
2014. okt. 28. 17:27
 27/29 anonim ***** válasza:

Kedves előző 16-tól 30 éves korodig bőven volt időd normális társat találni. Arról nem a férfiak tehetnek, hogy neked a bunkók kellettek.

Most meg már erősen ki vagy futva az időből.

2014. okt. 28. 17:38
 28/29 anonim válasza:
Nekem 45 a plafon! 28/F -BAZ-megye privizzetek milfek XD
2014. okt. 29. 22:28
 29/29 anonim ***** válasza:
27: A +17 év neked már az anyád kora? :))
2019. máj. 3. 05:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!