Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mik a nők elvárásai ismerkedés...

Mik a nők elvárásai ismerkedésnél, mik alapján választanak párt?

Figyelt kérdés

2014. okt. 21. 20:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
27%

A 3 P a mérvadó:

-Pénz

-Pénz

-Pénz!

2014. okt. 21. 20:43
 2/12 anonim ***** válasza:
68%

Már leírtam egy hasonló kérdéshez:

Intelligencia, jószívűség, műveltség, jó humorérzék, normális, enyémmel egybevágó jövőkép, nyugodt temperamentum (én eléggé hirtelen haragú, vad vagyok, így nem illik hozzám egy ugyanilyen partner, mert abból tányértörés lenne) szexuális vonzalom, külső.

Én nem tagadom, hogy számít a külső, de a belső sokkal, de sokkal jobban.

2014. okt. 21. 20:45
 3/12 anonim válasza:
Külső.
2014. okt. 21. 20:47
 4/12 anonim ***** válasza:
igényes, intelligens, figyelmes, nem smucig, szeresse a fehérneműket
2014. okt. 21. 20:50
 5/12 anonim ***** válasza:

Gondolkodásmód,életcélok, viselkedés a legfontosabb. Számít a külső is, de inkább az összkép a fontos. Egy jó humor kiegyensúlyozhat egy nem 10/10-es külsőt is.

Nálam ez a helyzet.

2014. okt. 21. 20:52
 6/12 A kérdező kommentje:
Milyen érdekes, hogy az életben sosem tapasztalni, amit ide leírnak a nők... Hm, de érdekes! Talán... nem is igaz? ;)
2014. okt. 21. 20:54
 7/12 anonim ***** válasza:
Tudtam, hogy ez lesz a reakció, hogy nem lesz hihető. De nincs mit tenni, rossz nőkbe futottál bele...
2014. okt. 21. 20:57
 8/12 anonim ***** válasza:

Általában az a gond h mire eljutnának a belső értékeid elemzéséhez addigra már rég lemondtak rólad.A valóságban az történik (ha nem ismered az illetőt rég, vagy nem vmi barátságból alakul ki a vonzalom) akkor az történik h a csaj elé állsz vmi dumával "kifejezed ismerkedési szándékodat" és ha nem úgy nézel ki mint ami nála megüti a szintet, akkor elhajt (jobbik esetben) "bocs van barátom" a rosszabbik esetben vmi sokkal keményebb dumával.

Biztos fontosak a nőknek a belső értékek is, csak ezek reprezentálására kicsi az esély.

2014. okt. 21. 21:10
 9/12 anonim ***** válasza:

#8-as

Ebben azért igazat adok. Tök ismeretlenül ismerkedni, úgy hogy nincs semmi alap biztos nagyon nehéz. De akkor meg addig kell keresni, míg nem találsz. Nincs jobb ötletem.

2014. okt. 21. 21:13
 10/12 anonim válasza:
Persze,ha nem 10/10-es külsőd van,hanem csak 9es,akkor ellensúlyozhatja a belső.
2014. okt. 21. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!