Mik a nők elvárásai ismerkedésnél, mik alapján választanak párt?
A 3 P a mérvadó:
-Pénz
-Pénz
-Pénz!
Már leírtam egy hasonló kérdéshez:
Intelligencia, jószívűség, műveltség, jó humorérzék, normális, enyémmel egybevágó jövőkép, nyugodt temperamentum (én eléggé hirtelen haragú, vad vagyok, így nem illik hozzám egy ugyanilyen partner, mert abból tányértörés lenne) szexuális vonzalom, külső.
Én nem tagadom, hogy számít a külső, de a belső sokkal, de sokkal jobban.
Gondolkodásmód,életcélok, viselkedés a legfontosabb. Számít a külső is, de inkább az összkép a fontos. Egy jó humor kiegyensúlyozhat egy nem 10/10-es külsőt is.
Nálam ez a helyzet.
Általában az a gond h mire eljutnának a belső értékeid elemzéséhez addigra már rég lemondtak rólad.A valóságban az történik (ha nem ismered az illetőt rég, vagy nem vmi barátságból alakul ki a vonzalom) akkor az történik h a csaj elé állsz vmi dumával "kifejezed ismerkedési szándékodat" és ha nem úgy nézel ki mint ami nála megüti a szintet, akkor elhajt (jobbik esetben) "bocs van barátom" a rosszabbik esetben vmi sokkal keményebb dumával.
Biztos fontosak a nőknek a belső értékek is, csak ezek reprezentálására kicsi az esély.
#8-as
Ebben azért igazat adok. Tök ismeretlenül ismerkedni, úgy hogy nincs semmi alap biztos nagyon nehéz. De akkor meg addig kell keresni, míg nem találsz. Nincs jobb ötletem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!