Mik a nők elvárásai ismerkedésnél, mik alapján választanak párt?
Figyelt kérdés
2014. okt. 21. 20:40
11/12 anonim válasza:
Ez a 10/10-es külső szubjektív. Lehet, ami nekem 10-es az a másiknak csak 7-8.
Szóval ezt kiragadni felesleges.
12/12 anonim válasza:
Kérdező,pedig ez egyszerű történet.Én hamar rájöttem a dologra.Lényege az,hogy először külsőre kell tetsszél nekik,majd utána van csak egyáltalán esélyed arra,hogy megmutasd milyen a belsőd.Azonban ha nem tetszik meg a külsőd senkinek bármilyen okból,akkor teljesen mindegy igazából milyen a belsőd...Esélyt sem fogsz kapni rá,hogy megmutathasd.Ez személyes saját tapasztalat.
Egyetlen egy nőnél sem kaptam egy esélyt sem,pedig nem vagyok még csak olyan csúnya sem...igényes is vagyok magamra bőven,sokkal jobban,mint az emberek többsége.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!