Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha ismerkedésnél dicsérem és...

Ha ismerkedésnél dicsérem és ő önmagát ócsárolja, akkor önbizalomhiánya van?

Figyelt kérdés
Kicsit úgy érzem, hogy igyekszik magát fényezni, ugyanakkor nem mond magáról semmi jót... Sőt, lecsúnyázza magát, stb. Én nem tudok rajta kiigazodni...

2014. okt. 17. 00:06
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerénység inkább.

Vagy önsajnálat.

2014. okt. 17. 00:07
 2/5 anonim ***** válasza:
a te pozitív visszajelzésed akarja kicsikarni.
 3/5 anonim ***** válasza:
Sok ilyen ember van.....Sokszor önbizalomhiány de ha ez olyan rendszeres akkor az is lehet, hogy nem akarja nagyképűnek mutatni magát..igényli a dicséretet. Szép vagy. Jajj neeem. De szép vagy. Áá én nem látom magam annak neeem jajj. Azért az ilyen szánalmas. Illik rámondani hogy köszönöm nem kell mindig ellent mondani.
 4/5 A kérdező kommentje:
Pasi csinálja, azért gondolom, hogy önbizalomhiány. Meg a járása is olyan, görnyedt a háta. Állítólag az is önbizalomhiány jele. Mondjuk exemnek is én tanítottam meg, hogy húzza ki a hátát, mert jobban mutat, ha úgy megy.
2014. okt. 17. 00:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha pasi akkor talán még elmegy. A nőknél ne nagyon hidd el az ilyet férfinél esélyesebb akkor, hogy tényleg ilyen gondja van de mindenképp rá kell szólni, hogy nem akarod még egyszer hallani tőle. Neked ő szép jó és mit tudom én és ezt el kell fogadja.
2014. okt. 17. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!