Ti hogy mondanátok meg neki? Egy 15 éves kislánynak hogy kéne elmondanom, hogy a hatalmas korkülönbség miatt ne táplálja önmagát hamis érzelmekkel?
Figyelt kérdés
32 éves férfi vagyok, ilyennel még nem találkoztam és szégyen ide vagy oda, képtelen vagyok kezelni a helyzetet. A kora miatt szinte lányom lehetne, de őrülten szerelmes belém, és minden alkalmat megragad, hogy felvegye velem a kapcsolatot. Egyszer már elmagyaráztam neki szemtől szemben, hogy a korkülönbség miatt ne strapálja magát, de ez úgy hatott rá, hogy csak kéretem magam és az érzéseit akarom megerősíteni benne. Ismerem a szüleit, vaskalaposak, szerintem lehet rendesen elkalapálnák érte, emiatt nem merek szólni nekik, mert nem akarom, hogy baja essék. Valami ötlet?2014. júl. 19. 18:33
1/6 anonim válasza:
Szólj a szüleinek. A lánynak is ez lesz a legjobb, kivéve ha nagyon betegek a szülei.
2/6 anonim válasza:
Végre egy normális kérdés (még ha kamu is:D).
Mondd el neki, hogy van barátnőd, 30 körüli, neked a korodbeli hölgyek vonzóak. A kislány majd hisztizik, sipákol, de egyszer csak kiábrándul. A kamaszkor hullámzó, hétfőn még ez a nagy halálos szerelem, kedden már az. Amint talál magának mást, akiért rajonghat, már el is múlik nála.
Ne válaszolj a keresésre, ne reagálj, majd megunja, mert ha felelsz, azt kiszínezi magában, és csak olaj a tűzre.
3/6 anonim válasza:
Ezek szerint inkább egyértelműen, mint tapintatosan. Neki megmondhatod, ha így folytatja kénytelen leszel a szüleinek szólni. Talán te sem szólóban nyomod.
4/6 anonim válasza:
Már nemet mondtál, ezentúl egyszerűen nézd levegőnek. Abból sem lehetne baj, ha bemutatnád neki a barátnődet, vagy kitalálnál egyet.
5/6 anonim válasza:
Mutass be neki egy korabeli pasit! :)
6/6 anonim válasza:
Ekkora problémát!
Más örülne, egy ilyen korosztályú csajnak
Várd meg, hogy 18 elmúljon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!