Ha egy tizenéves lány kikezd egy huszonévessel, vagy idősebbel, miért a hisztéria?
Nyugivan. Én 14 évesen kapcsolatot kezdtem egy 36 évessel. Egyikünk sem csábította el a másikat, nagyon kívántuk egymást. Majdnem egy évig találkozgattunk. De nem tudom a többiek véleményét, mivel TITOKBAN kell tartani.
Ha te is ilyen helyzetben vagy, akkor titkold, és nem lesz belőle problémád.
(Mielőtt bárkitől kapnám a kommenteket, nem, nem volt pedofil, a 14. év betöltése után azzal folytatok viszonyt, akivel csak akarok, nem, nem büntetendő.)
Igazad van, hatalmas különbség van egy 12-13 éves gyerek és egy 14 éves felnőtt nő között.
Amit titokban kell tartani, az valószínűleg nem normális, ahogy az a 36 éves férfi sem, aki egy olyan idős lánnyal kezd, aki túlzás nélkül a gyereke lehetne.
2. helyzete válogatja, kor alapján nem lehet megítélni két ember személyiségét, viselkedésmódját. tegyük fel, a 14 éves lány már nem szűz, a 24 éves srác igen. itt például ki "ronthat" meg kit?
4. tipikus mintapéldája vagy a szemforgatóknak. a 14 éves kislány, a 24 éves a dugóbajnok. fehér és fekete. az pedig, hogy hirtelen az én nevelésemről kezdesz el papolni, személyeskedni vagy egyáltalán, csak ítélkezni, tökéletesen bemutatja, hogy hajlamos vagy a felszínességre.
Nézd!
Egy 13-14-15 éves lánytól még teljesen rendben van, hogy az idősebb pasikra buknak értük repes a szívük.
De fordítva nem normális dolog.
Tökmindegy mit mondanak nem normális. Ott agyilag gond van a pasival.
Azért azt tegyük hozzá, hogy sok 16 éves jóval értelmesebb, mint egy huszonéves... :D
Egyébként az a gond, hogy a legtöbb ilyen esetben tényleg arról van szó, hogy a pasi meg akarja fektetni a csajt, az meg belemegy, mert olyat kap tőle, amit a korosztálya nem tud nyújtani.
Viszont vannak kivételek. A kapcsolat milyensége nem kortól függ. De természetes, hogy egy 12 évessel nem kéne együtt lennie egy 30 évesnek, sőt egy 18 évesnek se. De 16-18 éves lányokkal /néha már nőkkel, mert ez se korhoz van kötve/ azért nem teljesen kizárható egy harmonikus kapcsolat, még akkor se, ha a másik fél mondjuk 25 éves.
26/F
Nem vagyok se felszínes, se szemforgató. De egy pszichésen teljesen ép férfi nem fog összejönni egy 10 évvel fiatalabb lánnyal. 24 évesen már a felnőttek világát éli, nagy eséllyel dolgozik vagy 1-2 éven belül kilép a munkaerőpiacra, felelősséget vállal magáért, közben a 14 éves még éppen hogy elhagyta az általános iskolát, az egész élete egy "burokban zajlik", ahol a szülei felelősek érte.
Aki pedig nem látja a problematikáját egy gyerek és egy felnőtt párkapcsolatának, annak valószínűleg már korán elrontottak valamit a gondolkozásában.
Amúgy te most a férfit hibáztatod azért, mert elfogadja, hogy egy kislány rámászik? Mert ezt nem teljesen értem. Akkor most szerinted ki a bűnös?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!