Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha egy tizenéves lány kikezd...

Ha egy tizenéves lány kikezd egy huszonévessel, vagy idősebbel, miért a hisztéria?

Figyelt kérdés
tehát, tegyük fel, nem a huszonéves, vagy idősebb kezd ki a fiatal lánnyal, hanem a fiatal (14-16) mászik rá a fickóra, és ő csábítja el az idősebbet, miért nem a férfire aggatnak olyanokat, hogy megrontó, liliomtipró, gyilkolnivaló pedofil, és még sorolhatnám? és ha őszintén, tényleg őszintén szeretik egymást, akkor miért akarják mégis szétszakítani a párt? miért akarják valóban befolyásolni, és átmosni a tizenéves agyát, hogy amit tesz, azt voltaképp nem akarja, csak "manipulálta" a vén perverz?

2014. júl. 10. 19:28
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
9%

#3-as vagyok.

Rám igaz, hogy érettebb vagyok a korosztályomnál, olyan dolgokon mentem keresztül, ami miatt fel kellett nőnöm. Ezt a pszichológus is így gondolja.

Az én esetemben a 36 évesnek volt kapcsolata (nem lúzer hogy ne tudna összeszedni egy érett nőt), ugyanúgy szeretőt tartott, mint más ember.

Ő azt mondta, nagyobb szenvedély van bennem, mint más huszonéves nőben. Nem tudom, miért lenne probléma, hogy ilyen korkülönbséggel találkozgattunk. Nem erőltetett semmit, nem ő világosított fel, nem voltak olyan álmaim hogy majd feleségül vesz, nem vagyok álmodozó kislány. Ha 24 éves szeretőt tartana, azzal nem lenne semmi baj? És ha én meg egy 16 évessel tölteném a szabadidőmet, aki nem tud velem mit kezdeni, vagy erőszakos, vagy csak tudatlan, vagy átver, azzal persze nem lenne semmi probléma, mert az én korosztályom?!

2014. júl. 10. 19:55
 12/22 anonim ***** válasza:
0%
De bezzeg az ugye rendbe van ha a lány/nő a jóval idősebb! Akkor senkinek semmi!
2014. júl. 10. 19:59
 13/22 anonim ***** válasza:
Jesszusom , mennyi lázadó tini van most itt :)
2014. júl. 10. 20:00
 14/22 A kérdező kommentje:

10.

nem hiszem, hogy sok, mai 14 év és 24 év közötti embert ismersz - személyesen, és nem felszínesen, legalábbis nagyon úgy tűnik. vagy pedig szimplán az embereket, mint blokkokat, alkotóelemeket, apró fogaskerekeket, a nagy gépezet részeit, melyeknek a rendeltetésüknek megfelelően kell működniük. a kor határoz meg számodra mindent?

szóval, ha másként gondolkodom (mivel alapból nem fekete-fehéren tekintek emberekre), nem úgy, mint te, "rosszul gondolkodom"?

hát épp ez a kérdés: van-e egyáltalán bűnös? egyáltalán kell-e keresni bűnöst?

2014. júl. 10. 20:05
 15/22 anonim ***** válasza:
#11 Ha 36 éves férfi lennék és 14 éves lányt akarnék szeretőnek, valószínűleg én is ilyeneket mondanék. Másrészt egy 24 éves lehet, hogy viszont kikérte volna magának, hogy hagyja el a családját és őt vegye el, míg ez a veszély veled nem fenyegette
2014. júl. 10. 20:05
 16/22 anonim ***** válasza:

Nyugi!

Hagyjuk békén szegényt, igaza van, nagyon is igaza van, ne félj kérdező nincs semmi baj! Légy nyugodt.

Frúúszgrábá!!!

2014. júl. 10. 20:08
 17/22 anonim ***** válasza:

#14 Ezt pont nem találtad el, 22 vagyok és így talán ismerek is hozzám hasonló korú embereket. De lehet, hogy te tudod jobban... Nem látom fekete-fehéren a dolgokat, de ha egy ilyen általános kérdést teszel fel, mit vársz? Hogy majd több oldalban kifejti valaki, hogy "ha x és y-nak ez a helyzet, akkor..., viszont ha a és b-ről van szó, akkor..."?

De pont te állítod be úgy a kérdést, hogy valaki hibás: "miért nem a férfire aggatnak olyanokat, hogy megrontó, liliomtipró, gyilkolnivaló pedofil, és még sorolhatnám?" Vagy ez akkor mire vonatkozna?

2014. júl. 10. 20:13
 18/22 A kérdező kommentje:

17.

nem, abszolút nem a bűnbakkeresésről van szó, hanem az általános társadalmi reakcióra, ami egy ilyen szituáció megítélése kapcsán szokott kialakulni, szinte mindig, és azt nem értem, miért? mármint, miért kell egyből ezt látni vélni egy ilyen jellegű kapcsolatban?

2014. júl. 10. 20:18
 19/22 anonim ***** válasza:
#18 Talán mert akik így vélekednek, azoknak kicsivel több élettapasztalatuk van, mint a háborgó tizenéveseknek...? Talán mert meg akarják védeni a kislányukat attól, hogy esetleg 15 évesen abortuszra menjenek? Vagy attól, hogy tanulás helyett (ami ugye a dolguk lenne ilyen korban) ilyeneken vergődjenek, mert ők "akkor is jobban tudják"? Talán mert egy ilyen férfi pszichésen valószínűleg nem teljesen ép és nem is teljesen tisztességes?
2014. júl. 10. 20:24
 20/22 anonim válasza:

kérdező jogos a kérdésed, egyik ismerősömre 21 éves korában egy buliban rámászott egy 14 éves csaj és még a havert hurcolták meg érte, pedig egyrészt a csaj kezdeményezett, másrészt a srác full részeg volt, ja meg csak csók és simulós tánc volt köztük mégis mindenki lepedofilozta a srácot, az meg csak égett és azóta nem is hangoztatja a kalandját inkább

ez a társadalom túl hülye nincs megérve a természet rendjére

2014. júl. 10. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!