Találhat magának párt olyan fiú is aki hétvégenként nem a bulikat, diskókat járja? Nem az a nagy csavargós néha kimozdul helyekre.
Figyelt kérdés
2014. okt. 19. 18:24
3/6 Buford Tannen válasza:
Párt nem is buliban,vagy diszkóban fogsz találni úgyse,ott csak max 1 éjszakásat.
4/6 anonim válasza:
Persze, hogy találhat, csak nehezebben.
Én is ilyen vagyok, a diszkót gyűlölöm, ellenben imádom a természetet, a túrázást, a motorozást.
Csak idő kérdése, én is ráleltem a kedvesemre.
30/F
5/6 anonim válasza:
Lehetsz rendes,kedves,normális..
Ha nem tetszik a nőknek a arcod sose lesz senkid.
6/6 anonim válasza:
Neem, énse így találtam... tegnap a Dürerben rockkoncerten egyetlen csaj se volt... Nincs egyetlen csaj sem, aki kifejezetten rühelli a "disko zenét"...
Am akkora felss volt Dürerben: a férfi mosdó előtt szinte sorban vártak a csajok a pasijaikra... már majdnem megkérdeztem, lehet-e választani :D. De úgyis ugyanazt a lány választottam volna, akit már amúgyis :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!