16-18 év körüli fiúk/lányok, titeket mennyire zavar ha ismerkedésnél kiderül a másik félről, hogy dohányzik?
És mondjuk milyen mértékű dohányzás az amit még elviseltek? Ha nektek ez nem tetszene, képesek lennétek csak ezért nem találkozni többet a másikkal?
(Nemet és kort is írjatok, légyszi!)
Évenként 1x-2x. Ez az, amit még úgy ahogy elviselek. Nem akarok magam mellé senkit, aki bűzlik a dohánytól. Meg persze meg is van a véleményem az olyan emberekről, ami nem éppen jó.
Azt nem mondom, hogy nem találkoznék vele, legfeljebb csak mint partner, kiesne a "listáról". Esetleg barát kategória, de megkérném, hogy előttem ne cigizzen.
16/l
Engem zavarna, mert karos, meg en sem dohanyzok.
Beszelgeni beszelgetnek veled, de nem jonnek vele ossze. Nalam nagyon illuzio rombolo.
S semennyit mertekut nem turok.
15/f
Igaz 16-tol szolt a kerdes. :D
Ahogy írták, havi vagy évi néhány alkalmat elviselnék.
De inkább úgy, hogy én ne legyek ott közben.
Volt ilyen ismerősöm, és keserű volt a csókja. Meg persze büdös egy kicsit. Nem valami kellemes élmény.
Engem legkevésbé sem zavarna, ha nem napi 1-2 dobozról van szó.
Pár szál csak a feeling kedvéért :D
16F
(viszont, csak okosodtam, hogy ez ennyi embert zavar, köszi a kérdést! majd legközelebb elnyomom a cigit ha odamegyek egy kiszemelthez :D (nem mintha masszív dohányos lennék) )
16F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!