Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm jóízűen beszélget egy másik sráccal Facebookon, ez engem miért zavar ennyire? 20F
Ismerem már annyira a barátnőmet hogy ily módon sosem csalna meg, de nagyot néztem mikor ezzel a sráccal jó ízűen elbeszélgettek. Ezen kívül úgy köszönt neki hogy "szia szépség", meg "ha virág lennél téged adnálak.." stb-stb.
ilyen nagyon hülye, ótvar bókokat nyom neki.
Az a baj egyébként hogy nagyon ugyanazt a témát kedvelik, és van a srácnak vagy 50ezer diplomája amihez én sajnos soha sem fogok felérni.
Mégis annyira zavaró hogy vele jobban elbeszélget mint velem.
Előző kapcsolatomban elszerették tőlem a barátnőmet mert kezdtük kicsit "unni" egymást, és nem azért mert én ilyen unalmas alak vagyok, hanem mert nem volt sűrűn közös programunk. ÉS én most ezért rettegek annyira ettől hogy a múlt nehogy megismételje önmagát. Tudom hogy erre kb. 1% az esély mert szeretjük egymást, csak mégis zavar ez a fiús dolog kicsit..
arra nem gondoltál még hogy ezt lekommunikáld a barátnőddel?
Mert amúgy eléggé úgy tűnik hogy a másik srác bizony ráhajtott a csajra..
Tenni nem sok mindent tudsz. Maximum annyit, hogy visszaveszel a féltékenységedből, és próbálsz több időt a csajra szentelni, csinálsz több közös programot - most már úgyis itt a jóidő, menjetek kirándulni, vagy ilyesmi -, és picit többet bókolsz neki.
Ha tényleg szeret téged, akkor ilyen kedveskedések mellett nem hinném, hogy el fog hagyni. Sőt, lehet, hogy magától fogja neked elmondani ezeket.
ily módon sosem csalna meg,
mily módon, fészbúkon keresztül?
jövő héten már randi lesz a managerrel. jobb ha tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!