Huszonéves férfiak! Mennyire számít nálatok ismerkedésnél a nő kora? Hány éves nőre mondanátok, hogy már túl idős nektek?
22 vagyok.
Én 25 ig mernék kb ismerkedni,az felettivel is,csak elején arra gondolnék,hogy neki még túl fiatal vagyok,ezért kicsit "bátoritania" kellene szerintem.
De szivesebben ismerkedek nálam idősebbekkel,remélve,hogy komlyabb-értelmesebb.
Attól függ mit akarok tőle
25/ F
40ig felmentem már...
kitudja? egy 10est még lehet rátennék.
Legyen minimum 17-18 éves és maximum annyi mint én. Továbbá ha majd egyszer harminc felett leszek ő legyen harminc alatt, mert a tartós kapcsolat kezdésére alkalmas nő maximum 30 éves korig tart. Habár a mostani leharcolt 24-25 éveseket elnézve, legyen 20 éves.
24F
Úgy beszélsz a nőkről, mint a programozott robotokról.
"Úgy beszélsz a nőkről, mint a programozott robotokról."
Lehet. Sajnos túl sok emberi értéket a mai fiatal nők többségében nem tudok felfedezni. Egoizmus, flegmaság, bunkóság, primitívség, a szerénység és női kedvesség tökéletes hiánya, ezek dominálnak. Valaha tiszteltem a nőket, de azóta meggyőztek róla, hogy többségükben csak megvetendő dolgok vannak.
"Egoizmus, flegmaság, bunkóság, primitívség, a szerénység és női kedvesség tökéletes hiánya."
Maximálisan, kielégítően megfogalmaztad én sem írhattam volna szebben.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!