Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Huszonéves férfiak! Mennyire...

Huszonéves férfiak! Mennyire számít nálatok ismerkedésnél a nő kora? Hány éves nőre mondanátok, hogy már túl idős nektek?

Figyelt kérdés

2014. okt. 25. 15:28
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Ha azt írtad volna, azért nem kell 30 feletti mert most idős hozzád,megértem. Ha Te 30 felett leszel és neked akkor is 20 éves kell, mert a külső érdekel, megértem. Egyébként meg nem tudom miért nem lehet tartós kapcsolatot elkezdeni egy 30 felettivel. Épp hogy a nők akkorra kezdenek igazán megérni. Szeretjük azt hangoztatni, hogy mi már 16-18 évesen is iszonyat érettek vagyunk, de ezt egy értelmes ember természetesen nem veszi komolyan. Fizikailag valóban a húszas éveken van a csúcson egy nő, de belsőleg nagyon nem.

Amúgy meg a flegmaság, bunkóság stb csak egy általánosítás. Ilyeneket mi is mondhatunk. A pasik érzéketlenek, felszínesek,csak a szex kell nekik és kihasználnak minket. Ez nagyon sok (főleg fiatal) pasira igaz, de nyilván nem mindenkire, szóval nagy hülyeség ilyeneket mondani és úgy beállítani, mintha minden férfi ilyen lenne. A nőknél sem kell ilyen általánosításokkal jönni. Én elismerem, hogy sokan olyanok amiket írtál, de sokan pedig nem!

2014. okt. 25. 18:13
 12/29 anonim ***** válasza:
De mi értelme általánosítani? A férfiaknál is van egy ugyan ilyen réteg. Akkor ne azt mond, hogy a mai fiatal nők többségében, hanem hogy a mai fiatalokban, mert annak már van értelme. Itt egyesek tényleg úgy beszélnek, mintha a földön minden embert ismernének. Én nagyon tisztelem a nőket, főleg az anyákat. Szerintem ők végzik az élet legnehezebb és legnemesebb munkáját.
2014. okt. 25. 18:22
 13/29 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, én nagy ívben teszek arra milyenek a fiatal férfiak.

„A pasik érzéketlenek, felszínesek,csak a szex kell nekik és kihasználnak minket.”

Lehet, de mindig a nő választ. Ha téged kihasználnak a férfiak akkor rosszul választasz és megérdemled, hogy kihasználjanak. Rengeteg igazi úriember ismerősöm magányos. Pedig többségük kedves, okos, intelligens, képes az igazán mély érzelmekre, iszonyatos szakmai potenciál van benne, de nektek nem kell. Miért? Mert nem veri a mellét minden buliban mint egy idióta gorilla, nem jár BMW-vel, és nem bunkózik össze-vissza. Ó és nem, nem a cicababákra bukunk!

Ami azt illeti, hogy miért nem jó a 30 feletti nő, arra egy rendkívül drámai válasszal tudok felelni. Mert családot akarok, ráadásul nagy családot, minimum három egészséges gyerekkel! Nincs kedvem örökbe fogadni, Down-kóros gyereket nevelni és társai, csak azért mert anyuci túl idős. Nektek van egy biológiai órátok, ami elég gyorsan ketyeg. Érdemes erre vetni egy pillantást:

[link]

És igen az is benne van a pakliban, hogy egy 30 feletti nőn általában már elég rendesen eljárt az idő. Én a fiatalos arcommal, mind külsőleg mind pedig az élet egyéb területein ekkor még bőven felszálló ágban leszek. Ti szétválogatjátok az agyatokat 20 évesen, amikor a csúcson vagytok akkor én is megengedhetem magamnak ezt a luxust harminc felett, amikor én leszek a csúcson.

„Én elismerem, hogy sokan olyanok amiket írtál, de sokan pedig nem!”

De sokan pedig nem… valóban sok rendes lány van, mindegyikre esik vagy öt hapsi, ugyanis az a férfi aki nem csak dugni akar, az ilyen nőt keres, ráadásul nem csak a saját korosztályunkkal kellene felvenni a versenyt, mert a 40 éves orvoson át a hetven éves milliomosig mindenki a fiatal nőkre hajt… Ja vannak normális lányok, normális szingli lányok nincsenek, ezt valóban nem hangsúlyoztam ki.

2014. okt. 25. 18:56
 14/29 anonim ***** válasza:

„Épp hogy a nők akkorra kezdenek igazán megérni.”

Ó és erre még reagálnék. 30 éves korra nem nagy kunszt érettnek lenni szellemileg. Én olyan társat keresek, aki már huszonévesen is alkalmas társnak, nem pedig a sok pofáraesés miatt leadott az igényeiből.

2014. okt. 25. 19:01
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
13as te soha a büdös életnem nem leszel a csúcson ezzel az arroganciával, cserélgetheted majd az elvirágzó feleségedet 3 gyerek után (akiknek az egészsége elárulom lutri, mert egészséges gyerekkel is történhet baleset vagy megbetegedhet időközben, akkor majd kidobod a kukába vagy micsoda). férfiban nőben is találni olyan egyedeket akiket idő előtt elnyűtt az élet, nincsenek ezzel kapcsolatban abszolút igazságok.
2014. okt. 25. 19:41
 16/29 anonim ***** válasza:
Bocs én egy életre választok társat, de ha már választok, az legyen alkalmas társnak. Igen megbetegedhet a gyerek, meg is sérülhet, attól még az én gyerekem lesz és szeretni fogom, de ha lehet, azt az előny megadom neki az életben, hogy fiatal legyen az édesanyja! Szülni nem harminc felett kell elkezdeni, bármit is sugall a liberális média!
2014. okt. 25. 19:59
 17/29 A kérdező kommentje:

Én nem azt akartam mondani, hogy egy nő 30 éves korára érik meg annyira, hogy komolyan lehessen vele kezdeni valamit. Minden embernek, legyen nő vagy férfi kell a tapasztalat, az idő ahhoz hogy kiforrjon. A férfiak sem huszonévesen lelnek rá igazából önmagukra. Nagyon megváltozik egy nő 30 felett belsőleg, de ez nem azt jelenti, hogy addig nem társnak való.

Az meg érdekes, hogy egy normális, érett huszonéves nőt akarsz, de Te már most ott tartasz, hogy nem nagyon tudod tisztelni a nőket. Valóban rendkívül érett lehetsz, ha ilyen a hozzáállásod a nőkhöz. Nem csodálom, ha a nőkből a hasonló észjárásúakat vonzod be.

Hogy több gyereket akarsz, rendben van. Én sem támogatom, hogy 40 évesen szüljenek a nők. De arra azért ne alapozzál, hogy Te majd 30 felett is fogsz találni olyan 20 évest, aki nem csak hogy baromi érett, de hajlandó is egyből gyerekeket szülni. Néhány év és aztán meg Te leszel túl öreg a huszonévesekhez.

2014. okt. 25. 20:00
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

# 16

Mit csinálsz akkor ha elveszel egy huszonéves nőt szül neked egy gyereket,de 36 évesen újra áldott állapotba kerül? Rábeszéled,hogy vetesse el?

2014. okt. 25. 20:07
 19/29 anonim ***** válasza:
+1, -3év hozzám képest. Most 25 vagyok. Ezt a korkülönbséget már 18 éves korom óta így gondolom, és tartom is magamat hozzá.
2014. okt. 25. 20:24
 20/29 anonim ***** válasza:
35%

„Az meg érdekes, hogy egy normális, érett huszonéves nőt akarsz, de Te már most ott tartasz, hogy nem nagyon tudod tisztelni a nőket. Valóban rendkívül érett lehetsz, ha ilyen a hozzáállásod a nőkhöz. Nem csodálom, ha a nőkből a hasonló észjárásúakat vonzod be.”

Kevés olyan nővel találkoztam eddig akit lehetett tisztelni. Ami az én nőbevonzásomat illeti, volt barátnőm egy nagyon intelligens, művelt családcentrikus nő volt. Az az én személyes tragédiám, hogy részemről nem működött a kémia.

„De arra azért ne alapozzál, hogy Te majd 30 felett is fogsz találni olyan 20 évest, aki nem csak hogy baromi érett, de hajlandó is egyből gyerekeket szülni. Néhány év és aztán meg Te leszel túl öreg a huszonévesekhez.”

Iszonyatosan kölyökképem van. Lassan 25 vagyok, kb. 16-18-nak nézek ki. Édesapám akinek a génjeit örököltem szintén ilyen bőven 50 felett van, alig néz ki negyvennek. Ilyen téren meglehetősen pozitívan látom a jövőmet.

„Mit csinálsz akkor ha elveszel egy huszonéves nőt szül neked egy gyereket,de 36 évesen újra áldott állapotba kerül? Rábeszéled,hogy vetesse el?”

Semmit. Felnevelem. De ha harminc feletti nővel kezdesz járni, legyen mondjuk 31 amikor megismered, biztosra akarsz menni, két év járás 33 mire elveszed. Mondjuk 34 éves korára jó esetben ott a baba. Az első. És akkor se vetélés se semmi olyan baleset nem volt, ami egy ennyi idős nőnél bizony benne van a pakliban, és én még szeretnék két gyereket. Ki fog futni az időből, és nagyobb eséllyel lesz beteg a gyerek is. Ha huszonévesen veszem el, mindenre van elég idő.

2014. okt. 25. 20:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!