Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek létezhet olyan,...

Szerintetek létezhet olyan, hogy egy fehér fiú megtetszik egy cigány csajnak?

Figyelt kérdés
2014. okt. 14. 22:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha balszerencséje van... ja.
2014. okt. 15. 02:55
 12/15 anonim ***** válasza:

Fehér férfi vagyok, és egy cigány csajjal vagyok immár 2 éve komoly kapcsolatban.

#5: nem, ettől még nem lesz ott erőszak, az, hogy osztálytársad megszívta, az inkább az egyén(ek)en múlott, nem a kültakaró színén.

2014. okt. 15. 09:11
 13/15 anonim ***** válasza:
Valahogy értem odavannak a cigány lányok, szóval lehetséges. 2-t is utasítottam vissza. Az egyik tetszett is volna, ha épp normális a viselkedése és látok benne komolyságot. Na az nem volt, szóval kapott kosarat helyette.
2014. okt. 15. 09:45
 14/15 anonim ***** válasza:

Annó régebben nekem is tetszett 2 cigány lány, jártam volna velük persze, ha nem lettek volna olyanok amilyenek.

Na meg, idehaza nem örülnének ha cigányt hoznék haza. Sajnos nem voltak olyan helyzetben a szülei sem, hogy büszkélkedhessek édesanyámék előtt, hogy igenis, ők normálisak, dolgoznak meg minden.

Viszont haverommal megcsinálta az egyik hogy kilyukasztotta a gumit, hogy terhes legyen, elvetetni meg nem akarta..

Sajna 5 éve tartja így magánál a srácot a riherongy.

Persze kapta a fenyegetőzéseket a családtól (gondolhatjátok 30-40 fős család)...

Én amondó vagyok kerüld az ilyet mert csak bajt szül...

2014. okt. 15. 12:34
 15/15 anonim ***** válasza:

12-es nem éppenséggel.De látszik hogy nem tudsz semmit.

Attól félt a barátom hogy a cigány csaj meg fogja tépni a barátom kiszemeltét,mert megmondta.És ezelőtt már csinált ilyet egy másik fickóval.5-ös voltam.

2014. okt. 15. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!