Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek létezhet olyan,...

Szerintetek létezhet olyan, hogy egy fehér fiú megtetszik egy cigány csajnak?

Figyelt kérdés
2014. okt. 14. 22:33
1 2
 1/15 Tibohr ***** válasza:
Nálad ez a helyzet?
2014. okt. 14. 22:36
 2/15 anonim ***** válasza:
Persze, miért ne létezhetne?
2014. okt. 14. 22:37
 3/15 anonim válasza:
Ez egy kissé rasszista kérdés, de igen. Sőt ilyen volt velem es nem gáz.
2014. okt. 14. 22:37
 4/15 anonim ***** válasza:
Igen.Sok ilyenről tudok.
2014. okt. 14. 22:38
 5/15 anonim ***** válasza:
68%

Igen,de akkor gebasz van.Mert ott erőszak lesz,vagy a cigó csaj nem engedi hogy másokat sasolj,tapasztaltam,osztálytársam jó régen szívott emiat.

De náluk sem mindenki egyforma.

2014. okt. 14. 22:38
 6/15 anonim ***** válasza:
70%
Létezhet, de az ilyen kapcsolatoktól jobb minél távolabb maradni.
2014. okt. 14. 22:40
 7/15 anonim ***** válasza:
47%
velem is megtörtént, de inkább kerüld :D ( persze azért nem ilyen full tipikus roma lány volt)
2014. okt. 14. 22:44
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne? Biológiailag borzalmasan primitív kérdés... Társadalmi szempontból meg nem így hangzana a kérdés, viszont a társadalmi nézet, vagy adott közösség nézete, nem húzható rá az egyes személyiségek helyzetére, nézőpontjára, tehát az egyéntől függ, hogy ki tetszik és ki nem, de ez bármelyik ember esetében így van, ehhez nem kell eltérő etnikum.
2014. okt. 14. 22:45
 9/15 anonim ***** válasza:

Hát, most elég rasszista válasz lesz, de szerintem igen, ilyen van, fordítva viszont szerintem sokkal kevesebb rá az esély... Mármint persze azon is múlik, hogy cigány cigány, aki úgy is viselkedik, vagy mondjuk csak a kinézetéből lehet megtudni, mert amúgy tök rendes, kedves, meg minden.

De az hogy cigány lánynak tetszen fehér fiú szerintem nem olyan különös, már sok olyat láttam (na igen, ez van, ha valaki falunk lakik, még ha csak kis időre is...)

2014. okt. 14. 22:50
 10/15 anonim válasza:
50%
Fordítva gyakoribb. cigány csávók tetszenek magyar csajoknak.
2014. okt. 14. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!