Fiúk, szórakozóhelyen ha egy lány aki megtetszik a másik 1-2-3 barátnőjével táncol szinte zárt körben, akkor hogy szeditek ki onnan őt?
Mi a leghatékonyabb módszeretek? Tudom, nem működhet minden lánynál minden, de mi az, amivel a legtöbbször előre tudjátok mozdítani a dolgokat?
Bármilyen ehhez kapcsolódó hatékony gondolat jöhet a szórakozóhelyeken való ismerkedésről.
1. Félreérthetően kérdeztem?
Úgy értem hogy kezdeményezel egyáltalán a tánctéren? Mibe kerül eljutni a kezdeményezéstől a száma megkapásáig? Mi erre a leghatékonyabb módszer? Hogy lehet kijátszani a barátnőjüket "tőled féltő" barátnőit?
Kérdés:
Szóval ha a barátnődnek is bejön a srác, akkor hagyjátok hogy vele legyen?
1. Nincs ilyen, hogy mondjuk neked nem tetszik a srác, de a barátnődnek igen és azért is próbálod így vagy úgy távol tartani tőle?
2. Vagy hogy mondjuk zavar, hogy a neked is tetsző srác nem téged nézett ki, hanem a barátnődet, ezért szintén megpróbálod távol tartani őket egymástól?
Illetve ugyanezeket úgy is kérdezem visszafelé, hogy olyan volt-e már veled, amikor a te barátnőid köptek bele a te levesedbe mondjuk az 1-es vagy a 2-es pont miatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!