Fiuk! Ti mit gondoltok errol?
Na szoval. A helyzet az, hogy nagyon jo kapcsolatot apolok az anyukammal, es o mindig azzal zaklat, ha ez a tema kerul elo, hogy valtoztassak az oltozkodesemen.
Kb igy nezek ki egy hetkoznap: sotetkek csoszaru farmer, fekete converse, es valamilyen fekete vagy feher felso. (Vagy barmilyen sotet felso, pulcsi akarmi)
Es o azt mondja, hogy jobban felfigyelnenek ram a fiuk, ha szinesebben oltoznek. Csak az a baj, hogy en nem szeretem a szineket. Vagyis csak az ilyeneket: fekete, feher es pasztel szinek. O meg arra gondol, hogy elenk szinekbeoltozzek.
Ti mit gondoltok errol? Tenyleg lehangolo, ha egy lany altalaban sotet ruhakat hord?
A valaszokat elore koszonom:)
16/L
Fiúként elárulok egy titkot: nem így működik a dolog. Persze lehet feltűnőbb öltözködéssel magadra vonni nagyobb figyelmet, de nem ez dönt.
Na még nekem pl az ilyen stílusú csajok jönnek be.
nálam ugyan ez van, nem szeretem az élénk színeket a ruhatáramban, nem vagyok rockker, de mégis a legtöbb ruhám fekete... ehhez jön a farmer, a szürke, barna és kb. ennyi
fehérnen is max cipő, én azt mondom több ilyen lány kellene mint te, ne változtass azon ahogy szeretsz öltözködni mert az már nem te leszel
AZ ilyenekre mondják, hogy tarisznyások. Húgomat is csak 20-as évei elején nehezen lehetett rászoktatnia anyumnak az öltözködésre, és most visszatekintve középsulis képeire bánja, hogy milyen nyomin öltözködött.
Itt nézz körül:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!