Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21evesen 36eves ferfival ismerkedni, mit gondoltok errol, honnan tudhatom hogy komolyan gondolja e a ferfi a kapcsolatot?
Figyelt kérdés
2014. aug. 19. 17:34
2/8 anonim válasza:
Sehonnan, ha nem gondolja komolyan akkor tanultál megint
3/8 anonim válasza:
Megismered aztán kiderül, elsőre sehonnan.
4/8 Kerida válasza:
Sehonnan. Csak a tetteiből és gesztusaiból tudsz MAJD következtetni.
5/8 anonim válasza:
Nekem 39 évesen volt 19 éves barátnőm. Én komolyan gondoltam ő nem.
6/8 anonim válasza:
Ha egy fiatal pipit akar tartósra esetleg feleségnek, lehet komoly, de 90-95%-ban csak dugják őket egy darabig, azután repülnek.
7/8 anonim válasza:
Biztos nem gondolja komolyan. 21/F
8/8 anonim válasza:
Nem tudhatod. 20 évesen ismertem meg a 17 évvel idősebb párom, fél éve vagyunk együtt. Ő állítja, hogy komolyan gondolja, úgy is tesz, de folyamatosan felmerül bennem az ellenkezője, holott semmivel nem utal rá. Ismeri a szüleim, én is az övéit. Együtt élek vele, gyakran van nálunk a gyereke. Ismerem a gyereke anyját, nagyjából 1 hónap után bemutatott neki, mikor együtt mentünk a gyerekért. Bemutatott a legjobb barátainak, több munkatársával is találkoztam már. Folyamatosan azt hallgatom, hogy imád, el akar venni, családot szeretne, stb. Ezek után gondolhatnám azt, hogy halálosan komolyan gondolja, hogy velem akarja leélni az életét, de őszintén szólva mégsem lenne nagy érvágás, ha faképnél hagyna, mert valamiért még nem tudom elhinni, hogy mindez igaz lehet. Én is imádom, és így fél év után is már fájna a szakítás, de nem lenne váratlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!