Ti mitt gondoltok errol, szerintetek csak kiszedit vagy komojan gondolja es ha komojan gonolja mitt irjak neki?
Figyelt kérdés
ez az egesz ugykezdot h nekem tetszetmeg eloszor es ezt azert nem akartam h megtudja mert akkor tudtam h mashogy fog ram nezzni de ere egy nap megtudta meg is es hat aznap mar modlygot ram es a nevemet mondta ..es egy het mulva mar atolelt haturol meg minden de en nem hagytam magam mert ugygondoltam azt hiszi majd h ha konyen megkaphat konnyen is eldobhat es llehet h csak kiszedit gondoltam en.. de most ezekben a napokban meg ugyanugy ha meglat hozzam szol, nevet es atolel vagy mindig elotem akkar alni..de en elenkezek neki meg most is pedig nekem tetszik ..es ha most hulyeskedik a barataival akkor mindig nezzi hol vagyok es direkt valamivel velem is kotekszik h szoljak hozza..es fb-en meg megiskerdeszte h jarunk?..de en nem irtam neki semmit vissza de tobszor is kerdezte ezt a suliban h leszek e a csaja ..ti mit gondoltok szerintetek csak szedit vagy teleg komojan gondolja ezt az egeszet?2014. febr. 5. 09:11
1/9 anonim válasza:
1. Hány évesek vagytok?
2. A helyesírásod borzalmas...
2/9 anonim válasza:
Nemtudomdehaegyszerhasználszegynyelvetakkorannakhasználatátmegkénetanulni. Mert ez igy ÉRTHETETLEN!
3/9 anonim válasza:
Ezt a kérdést nem tudom komolyan venni, annyi benne a helyesirási hiba. De járjálvele nyugodtan, de először csak beszélgessetek. Aztán, ahogy eltelik az idő, majd rájössz mit is akar tőled.
4/9 anonim válasza:
szerintem járj vele. :D nem fog könnyen kaphatónak hinni szerintem.
5/9 anonim válasza:
Szerintem jól tetted, hogy nem írtál neki vissza semmit, mert katasztrofális a helyesírásod. A fogalmazásod tök zavaros, nem is nagyon értem, hogy mi a fő kérdésed...Biztosan nagyon értékes emberke vagy, de az írásod alapján az értelmesebbek szerintem ordítva menekülnek előled.
6/9 anonim válasza:
Olyan 3ikos, 4ikes lehetsz. Szerintem csak kiszédít, nem gonolja komojan.
7/9 anonim válasza:
úgy kezded, hogy előre is elnézést kérsz a helyesírásod miatt
9/9 anonim válasza:
ez most olyan hulye kerdes az melett hgy erthetetlen is de ez mar melekes hat te erzed hgy szereted vagy nem te tudod hgy hgy nez rad meg stb ha akarsz vele jarni akor jarjatok es legyetek egyutt jo sokaig de en inkabb magyarorat kermek pluszba helyeted nem szerelmet amuy nagyon fiatalnak tunsz hgy egy ilyeneket kerdezel ketto a helyesiras nem valo neked a szerelem fiatal vagy ahoz tulsagosan is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!