Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van, hogy aki "megtetszi...

Miért van, hogy aki "megtetszik" szexuális már nem érdekel!?

Figyelt kérdés

Szóval, ugye a lányok elsőre meglátásra engem csak szexuálisan érdekelnek, máshogy nem (értelmes volt ez a mondat?).

De, ha valakit "kiszemelek", hogy na, nála bepróbálkozom, akkor hirtelen valahogy már nem akarok vele mocskoskodni.

Persze, azért nem undorodom tőle, csak eléggé közömbös lesz.

De arányosan lelkileg jobban kezd érdekelni.

Ez normális?

2014. szept. 21. 19:56
 1/10 A kérdező kommentje:
A mondatok kb. 90-ának nincs értelme, bogozzátok ki kérlek a kérdést...
2014. szept. 21. 19:57
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi a bajod a csajokkal, ha már egyszer eltökéled, hogy leszólítod! Az viszont kicsit érdekelne, hogy hány éves vagy, és miért próbálod meg a szóösszetételeidet úgy előadni mint valami nyelvújító.
2014. szept. 21. 20:01
 3/10 anonim ***** válasza:
Én ilyennel még nem találkoztam,esetleg olyannal,akit egyre jobban érdekeltem szex terén,és egyre kevésbé lelkileg.Szerintem most is ebbe a csapdába estem.Szóval olyannal,mint te,még nem igazán volt dolgom.
2014. szept. 21. 20:01
 4/10 A kérdező kommentje:
Általában értelmes mondatokat alkotok, de valamiért a mai nap nem tudok fogalmazni és bizonyos szavak sem jutnak az eszembe.
2014. szept. 21. 20:02
 5/10 anonim ***** válasza:
Akkor nem lehet, hogy valami egész más lelki, vagy egyéb behatás okozza nálad ezt a zavartságot? Nincs otthon problémád, vagy a suliban? Néha én is szoktam avartan, furán viselkedni amikor van valami problémám, neked ez lehetsz kihat a csajozásra is.
2014. szept. 21. 20:05
 6/10 anonim ***** válasza:

Érteni értem, csak még gondolkodom,hogy ez mi és miért?

Az addig oke,hogy szexre kell a csaj.

Na de ha alakulni kezd valami akkor ez már háttérbe szorul? A közömbös szót használtad, az azért annyira nem jó. Vannak fontosabb dolgok persze, de közömbösnek lenni?

Eleinte,vagy később is?

2014. szept. 21. 20:06
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Te magad árulod el. Azt írod: már nem akarsz vele mocskoskodni. Nos, ha számodra a szex mocskos akkor természetes, hogy egy lányt akibe kezdesz beleszeretni, nem akarsz belevinni. De ha megtanulnád vagy képes lennél a szexet csak örömszerzésnek látni, természetesnek és a másik boldoggá tételének....akkor nem lennének problémáid.
2014. szept. 21. 20:16
 8/10 anonim ***** válasza:

Madonna ku.va szindróma. A lényege Az ilyen férfiak ugyanis olyan lányokat választnak maguk mellé társnak, illetve feleségnek, akiket óvni, védeni kell. A gyerekek anyja lesz, a szex ezért szent. Ezzel szemben általában óriási szexuális étvágyukat egy olyan nővel élik ki, akit nem akarnak és ezáltal nem is tudnának elfogadni soha. Tehát olyan szinten "tiszteled" a nőt , akit szeretsz, hogy nem tudsz vele lefeküdni, mert ez szinte olyan, mintha megbecstelenítenéd, "összekoszolnád"....Az ilyen pasik elég nagy százaléka megy prostihoz, akin ki tudja élni a szexualitását...

Elég szar dolog ez...És nem, nem normális

2014. szept. 21. 20:31
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Hogy érthetőbb legyen.

Madonna/Whore Complex.

Ez egy olyan pszichológiai komplexus, amikor egy férfinak kiskorában rideg és távolságtartó anyja volt, ezért nem élte meg, milyen egy szerető anya. Ezért feleségnek olyan nőt keres, aki ezt pótolni tudja benne, és egy idő után úgy fog a feleségére tekinteni, mint anyjára, aki tiszta és szent, ezért elképzelhetetlennek tartja, hogy szexeljen vele. Ez a Madonna rész. (Madonna = Szűz Mária)

Ezért más nőkkel szexszel, akik úgymond "rossz" lányok, (nem ártatlanok, mint a feleség) viszont beléjük soha nem lesz szerelmes. De a szexet, mint mocskos dolgot, nem művel soha a feleségével, csak "mocskos" nőkkel. Ez a whore rész. (whore = ri-banc)

2014. szept. 21. 20:34
 10/10 A kérdező kommentje:
Nekem soha nem volt rideg és távolságtartó az anyám, sőt! Néha már túl sok is volt a szeretet...
2014. szept. 22. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!