Milyen pszichológiai oka lehet annak, hogy megtetszik 27 évesen egy 16 éves lány,23 évesen egy 15 éves lány? Lehet hogy valamiféle infantilizmus? Érdekelne, hogy mi okozza.
Sok oka lehet. A mai tizenévesek sokszor úgy néznek ki, mint a huszonévesek. Ha konkrét esetről van szó, lehet, hogy a lány érettebb volt szellemileg és ezért érezted jól magad vele. De ugye írtad, hogy idősebb nő is volt. Lehet, hogy nekem nem számítanak elviekben az ilyen dolgok, hogy kor, hanem a személyiséget nézed, és az a fontos, hogy valakivel jól érezd magad, kortól függetlenül.
És olyan is szokott lenni, hogy különböző gátlások miatt, valaki képtelen a saját korosztályával kapcsolatot létesíteni, ezért vagy nagyon fiatal vagy nagyon idős párt keres.
Ha fiatal, akkor lehet az ártatlanságra, a fiatal teste vonzó. Ha idősebb, akkor a magabiztossága, önállósága.
És még biztos van sok minden, most ezek jutottak eszembe.
16 éves csajok többsége már teljes női szépségében tündököl, ennyi idősen modellkedve korunk ízlése szerint is vonzó nők, 50 éve még nálunk is az volt a természetes minden társadalmi osztályban, hogy huszonéves férfiak ennyi idős szűzlányt vettek feleségül.
40-hez közeli jó nők nekem és haverjaimnak is mind tetszettek 20-on éves korunkban is.
Ok, társadalomban adunk a társadalmi elvárásokra, méltóságunkra. De ha pl. 30 évesen egy lakatlan szigetre vetődtem volna egy 40 éves csinos anyukával és 16 éves lányával, akkor toltam volna mind a kettőt. Nincs veled semmi gond.
36F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!