Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tegyek, ha egyszerűen...

Mit tegyek, ha egyszerűen senki sem tetszik, aki igen, az meg tuti foglalt?

Figyelt kérdés

Nagyon kedvelem egy barátomat, jobban, mint barátot, de ő tartós kapcsolatban él :/

Nem találok olyan lányt, aki igazán tetszene külsőre, belsőre. Nem akarom, hogy tökéletes legyen csak nézzen ki jól, és legyen jó humorérzéke, lehessen vele a végtelenségig hülyéskedni.

Csak kevés emberrel találkoztam, vagy túl válogatós vagyok? Mert vannak lánybarátaim, akikek bizony rengeteget lehet hülyéskedni. Valahogy megtaláltuk egymást, de sosem akartunk egymástól többet.

Plusz, hogy az egészet megfűszerezzem, teljesen tapasztalatlan vagyok, amit ha valaki meghall, egyértelmű, hogy rögtön: „jaaaj, hát ne aggódj, biztos, hogy jön majd valaki :)” *girl exits*

Nyilván én is hibás vagyok, mert csak várom, hogy valakibe belebotoljak, még soha sem szólítottam meg idegen lányt, nem is lenne hozzá bátorságom. Pedig barátok között egy nagyon határozott, harsány jelenség vagyok, de ha arra gondolok, hogy egy idegen lánnyal beszélni... azonnal .inába száll a bátorságom :(

18F

2014. jan. 27. 22:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
verd ki, azt feküdj le a ge*ibe :D
2014. jan. 27. 22:43
 2/7 A kérdező kommentje:
Nap, mint nap ezt csinálom, de egy idő után már nem segít :D
2014. jan. 27. 22:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Talán ha nem lennél enyire válogatós. Nem az a baj hogy te nem tetszel nekik?
2014. jan. 27. 22:45
 4/7 A kérdező kommentje:

Hát, egyáltalán azt sem tudom biztosan, hogy most tetszem-e neki vagy nem.

Nem hiszem, hogy túl válogatós lennék :S Lehetetlen, hogy Budapesten nincs ilyen lány egy sem

Csak sajnos azt várom, hogy ő találjon meg :I

2014. jan. 27. 22:53
 5/7 anonim ***** válasza:
en is igy vagyok vele csak lanyba 3fiu van akivel el tudnek kepzelni komolyat.az egesz vilagon:DD meg olyan sincs hogy megyek az utcan es kulonosebben tetszene egy fiu hat nem tudom mi lesz velunk:DD
2014. jan. 28. 01:37
 6/7 WheneverYouWant ***** válasza:
Ha mindenki aki tetszik foglalt akkor ne érdekeljen hogy foglalt. Menj rá úgyis hátha bejön.
2014. jan. 28. 01:43
 7/7 anonim ***** válasza:
várj ahogy én, de ha gyorsabban karod csinálni akkor ha 1 oan lányal szakít a pasija ird ki hogy várolista számozd be1 eshez ird be a neved és ragazd a nőre
2014. jan. 28. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!