Mit tegyek, ha egyszerűen senki sem tetszik, aki igen, az meg tuti foglalt?
Nagyon kedvelem egy barátomat, jobban, mint barátot, de ő tartós kapcsolatban él :/
Nem találok olyan lányt, aki igazán tetszene külsőre, belsőre. Nem akarom, hogy tökéletes legyen csak nézzen ki jól, és legyen jó humorérzéke, lehessen vele a végtelenségig hülyéskedni.
Csak kevés emberrel találkoztam, vagy túl válogatós vagyok? Mert vannak lánybarátaim, akikek bizony rengeteget lehet hülyéskedni. Valahogy megtaláltuk egymást, de sosem akartunk egymástól többet.
Plusz, hogy az egészet megfűszerezzem, teljesen tapasztalatlan vagyok, amit ha valaki meghall, egyértelmű, hogy rögtön: „jaaaj, hát ne aggódj, biztos, hogy jön majd valaki :)” *girl exits*
Nyilván én is hibás vagyok, mert csak várom, hogy valakibe belebotoljak, még soha sem szólítottam meg idegen lányt, nem is lenne hozzá bátorságom. Pedig barátok között egy nagyon határozott, harsány jelenség vagyok, de ha arra gondolok, hogy egy idegen lánnyal beszélni... azonnal .inába száll a bátorságom :(
18F
Hát, egyáltalán azt sem tudom biztosan, hogy most tetszem-e neki vagy nem.
Nem hiszem, hogy túl válogatós lennék :S Lehetetlen, hogy Budapesten nincs ilyen lány egy sem
Csak sajnos azt várom, hogy ő találjon meg :I
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!