Néger lányok, ismerkedni?
Figyelt kérdés
Szeretek új embereket megismerni, ha ezzel te is így vagy akkor dumálhatnánk! 18/F2014. jan. 27. 22:07
2/5 anonim válasza:
Én még néger lányt nem láttam Magyarországon, csak néger fiúkat, akik kihasználták hogy itt ők az egzotikumok és a sztereotípiák miatt minden második lányt megkapnak.
3/5 anonim válasza:
#2: Google -> big black dong hoax -> problem solved
Kevés néger lányt láttam Magyarországon, szóval elég esélytelen itt felszedned egyet is. Talán egyetemek környékén próbálkozz, azok közül is a nagyobbaknál. :) Vagy menj el a "természetes élőhelyükre", ott te vagy az egzotikum, és te kaphatod meg akármelyiket... ha eljutsz addig élve, és az aktus sem lesz halálos...
4/5 anonim válasza:
3-as átlagba kb 2centivel tényleg hosszabb nekik, viszont az AIDS-et és más szexuális betegségeket sokszorosan gyorsabban és nagyobb arányban terjesztenek, mert úgy szexelnek, mint az állatok, óvszerről hallani sem akarnak.
Ezek statisztikai tények.
5/5 WheneverYouWant válasza:
Én még SZÉP néger lányt nem láttam Magyaro.-n!! Tetszenek a néger lányok. és láttam is már egy párat de egyik sem tetszett..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!