Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi a véleményetek erről?

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
Egyetemen észrevettem, hogy egy kedves arcú, szép lány néz, mikor hozzám szólt mosolygott. Aztán egy facebookos kérdésemre random válaszolt, akkor elkezdtem vele levelezni, mert megtetszett. Pár levélváltás után bejelöltem ismerősnek, erre pofáncsapásként ért, hogy: kapcsolatban van XY-nal. Másnap a suliban már észre sem vettem, hogy kicsit visszaapadjon az egója az eredeti szintre. Szerintem ezt a helyzetet nem nagyon lehet másként kezelni, én kezdeményeztem a leveleket, tehát "én vittem vásárra a bőrömet" és így viszont tiszta hülyét csináltam magamból, de szólhatott volna, szerintem egyértelmű volt, hogy milyen célból írtam neki.

2014. jan. 28. 10:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez még koránt sem biztos, hogy valóban kapcsolatban is van:D
2014. jan. 28. 10:21
 2/7 anonim válasza:
54%

Szerintem te vegyél vissza az egódból!

Ő nem ígért, és nem ajánlott neked semmit.

És ha tetszel neki akkor azt vedd megtiszteltetésnek.

Szerintem mentsd a menthetőt és kezdj el vele újra normálisan viselkedni.

2014. jan. 28. 10:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Én egyetemista lány vagyok, és őszintén szólva nem az az első gondolatom, amikor rám ír egy srác a szakomról, hogy úristen ez biztos össze akar velem jönni... Ezzel a gondolkodásmódoddal tehát a lányok ne álljanak szóba más fiúkkal a párjukon kívül?
2014. jan. 28. 11:22
 4/7 A kérdező kommentje:
De ha szemezik velem előtte, meg mosolyog, akkor ne csodálkozzon már ezen! Én kérek elnézést....
2014. jan. 28. 11:42
 5/7 A kérdező kommentje:
3-as: nem ne álljanak szóba, de ne is kezdjenek el elbűvölősdit játszani. Nem fogok vele úgy viselkedni, mintha mi sem történt volna, amúgy is nagyritkán ha látom, de szerintem az ilyen az menjen a ...csába.
2014. jan. 28. 11:47
 6/7 anonim ***** válasza:
hasonlóan én is jártam már :D
2014. jan. 28. 16:33
 7/7 anonim ***** válasza:

Én is találkoztam már ilyennel, kb. hasonló a helyzet. Csak flörtölgetett, játszott, hülyített. Az egóját fényesítgette veled.

Mellesleg ezért nem kell neten csajozni (legalábbis olyannal nem, akit a való életben is el tudsz érni).

2014. jan. 28. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!