Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lehetséges, hogy mindenkibe...

Lehetséges, hogy mindenkibe aki megtetszik beleszeressek?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok,

és akármikor megtetszik egy lány és elhatározom, hogy bepróbálkozok nála, mindig betegesen "rááll" az agyam.

Tehát, mindenkivel róla beszélnék, átállítgatom a hátteremet, a kezdőoldalamat az ő képére. Kb. 0-24-ig azon gondolkodom, hogy milyen jó lenne, ha... és félóránként megnézem a facebookját, hogy történt-e valami.

Ezek mellett minden játékban (vagy ahol kell felhasználónév) átállítom, hogy pl. "<3 Olga".

Órákon ráírogatom a nevét a kezemre, egész nap őt bámulom... Akarom, hogyha nem is beszélek vele, legalább egy teremben üljünk.

Persze, ennek a nagy része ilyen kocka dolog, de kockafiútól más nem is várható.

Ez, ha csak egyszer-kétszer fordulna elő, azt mondanám rendben.

De RENDSZERESEN EZ VAN.

MOST IS.

Ezzel a lánnyal még életemben nem beszéltem...

Nem tudom milyen a szerelem, de ilyen?

Ez mindig az lenne?

Vagy ez normális?

2014. szept. 27. 16:09
 1/1 anonim ***** válasza:
ez nem szerelem, ez fellángolás
2014. szept. 27. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!