Én is beletörődtem, hogy sosem lesz. Már tizenévesen egyértelmű volt.
25F
2014. okt. 7. 21:28
32/41 anonim válasza:
21:28, tizenevesen,az igen, 26 vagyok amugy,de biztosan nem parittyaval etettek,tehat te meg ne torodjel bele semmibe, meg 40 evesen sem torodhetsz bele egy olyan dologba ami az eleted resze
2014. okt. 7. 21:33
33/41 anonim válasza:
Attól, hogy nincs pénze, még lefogyhat...
De ennek a bizonyos Krisztiánnak lenne rá pénze, csak lusta. És konkrét példával jöttem, róla beszéltem, nem pedig arról, akinek nincs rá pénze, hogy megcsináltassa a fogait, meg márkás ruhát vegyen...de ahelyett, hogy kiforgatod a szavaimat, inkább el kéne gondolkoznod...
2014. okt. 7. 21:35
34/41 anonim válasza:
amikor osszejottem a baratnommel nekem elol lehet volt vagy 3 fogam, de osszejottunk, szerintem nem a kulsot nezte, meg a penzt sm, mert akkor tele voltam adossaggal,meg penzem is alig volt, tehat amit el akarsz erni azert kuszkodni kell es nem pihenni
2014. okt. 7. 21:39
35/41 anonim válasza:
en+te:
A 28-as válaszodva reagálva, a testemmel nincs semmi baj.
ha ha ha, tunes innen, te panaszkodsz? biztos nem tok fejed van,az hogy a fejeddel van gond, csak te latod ugy, nem a kinezeteddel van gond, hanem a fejeddel, olvasd el a casanova titkok cimu konyvet [link] itt is van, tanujjal egy kicsit, es hidd el mukodik, en is igy keztem
2014. okt. 7. 21:49
37/41 anonim válasza:
21:35: Érvek ellen személyes támadás. Ez szokott lenni, ha elfogynak az ellenérvek...
2014. okt. 7. 21:50
38/41 anonim válasza:
ha azt mondod, hogy nem volt még barátnőd, akkor 1: megeszem a kalapomat (nincs, de veszek, hogy megegyem)
2: mondd már el nekem, hogy mi lehet annyira ronda a fejeden, hogy minden csaj elküld? de most komolyan kérdezem, minden bunkóságtól mentesen..mert egyszerűen nem akarom elhinni, hogy mindenki azt mondja, hogy ronda vagy...
L
2014. okt. 7. 21:53
39/41 anonim válasza:
Nem itt kell okoskodni, hogy az a Krisztián valami "celeb"-e, hanem megnézni. Arra van a Google. Aztán kezdjél el pattogni, hogy képzeljek el egy hasonlót, egyszerű ember képében...
2014. okt. 7. 21:56
40/41 anonim válasza:
Meg felfoghatnád, hogy mi a lényeg abban, amit írtam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!