Vannak itt olyan férfitársak, akik hozzám hasonlóan belenyugodtak, hogy nekik sem lesz soha barátnőjük?
Figyelt kérdés
Vagy csak egyedül vagyok ennyire szerencsétlen 31 évesen?2014. okt. 7. 19:53
11/41 Buford Tannen válasza:
Csak azt nem vágom,h 18-19 évesen mit rinyáltok? Előttetek az élet,még semmiről sem vagytok lemaradva.
12/41 anonim válasza:
Nem nyugodtam bele teljesen, de nem tartom valószínűnek, hogy a kinézetem ellenére legyen egy olyan lány, aki legalább randizni eljönne velem. 28 évesen csak visszautasításokat kaptam, és mindet a külsőm miatt.
13/41 anonim válasza:
Én egyszerűen nem akarom elhinni, hogy ennyi pasi olyan csúnya, hogy egy nőnek sem kell több évtizeden keresztül...szerintem nektek nem a külsőtökkel van a legnagyobb baj...
L
14/41 anonim válasza:
20:17: Mondjuk úgy, hogy nem CSAK a külsővel, és akkor egyetértek veled.
15/41 anonim válasza:
Itt BIZTOSAN nem a külső a legnagyobb probléma, és ezen az összes érintett elgondolkodhatna!
16/41 anonim válasza:
Azért írtam úgy, hogy nem azzal van a legnagyobb baj...:D Az a kisebbik baj...azon is tudtok/tudnátok változtatni, de a hozzáállásotokon és a személyiségeteken is. Csak akaraterő kell...na meg esetleg valaki, aki mellettetek áll, és segít. :)
L
17/41 anonim válasza:
13: Azért az esetek nagy többségében ki lehet találni, mi áll a visszautasítások hátterében, pláne akkor, ha egyenesen a szemébe mondják az embernek, hogy "túl ronda vagy", "törpékkel nem kezdek", "túl alacsony vagy", "nekem egy férfi x centitől kezdődik", "csak nem képzeled, hogy én összeállnék valakivel, aki úgy néz ki, mint te!?" stb.
18/41 anonim válasza:
Nem vagy egyedül,én is így vagyok vele,és valószínűleg nem is lesz senkim soha,mivel esélyt sem adnak semmire.Hiába próbálkoztam,még megismerni sem akar egyik sem...
23/F
19/41 anonim válasza:
Azzal küldenek el a halál véreres nemiszervére hogy menj innen ronda vagy...
Szóval biztos nem a külsőmmel van gond ááá dehogy.
20/41 anonim válasza:
20:21: Azért mondod ezt, mert nálad a külső fogalma kimerül pl. egy arcberendezésnél, vagy testalkatnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!