Vannak itt olyan férfitársak, akik hozzám hasonlóan belenyugodtak, hogy nekik sem lesz soha barátnőjük?
Figyelt kérdés
Vagy csak egyedül vagyok ennyire szerencsétlen 31 évesen?2014. okt. 7. 19:53
2/41 anonim válasza:
Jelen! Remélem csak holnapig leszek ilyen szerencsétlen, mert van végre egy csaj akinek bejövök.
Aztán úgyis el fogom cseszni és belelövöm magam a Dunába.
18/F
3/41 anonim válasza:
18 évesen aztán nagyon van értelme ilyenen gondolkodni -.-
4/41 Buford Tannen válasza:
Eddig mi a búbánatra vártár?
6/41 anonim válasza:
szamitogep es tv helyett inkabb csajoznal, sokan visszautasitanak majd az elejen amig rajossz mit hogy csinajjal,mindenki sajat hibain tanul es egyszer el kell kezdeni,nem nagy ugy a csajozas,csak sokan vannak felenk nyuszik, es pont ez az ami nem jon be a noknek, olvass es tanulj es csajozz
7/41 A kérdező kommentje:
Eddig sem értettem a nők nyelvén, majd most fogok?
2014. okt. 7. 20:00
8/41 anonim válasza:
#4-es, gondolom próbálkozott többször is, de mindig kudarccal zárult. Fiatalabb vagyok nála, de ismerős érzés.
Ha az élet filmekhez hasonló módra peregne, minden nő megbecsülné és értékelné is azt a törődést amit olyan fennhangon szeret követelni, mondván ő megérdemli. De nagyon ritka az olyan nő (és itt tisztelet az elenyésző kivételnek), aki nem csak kapni akarja a szeretetet, de netán viszonozná is. Ez van,
26/F
9/41 anonim válasza:
Ezt így nem mondanám, hogy belenyugodtam, mert az hangulatfüggő. Mondjuk úgy, hogy tényként kezelem, amíg az ellenkezőjére bizonyítékot nem találok, de azért igyekszem azt a bizonyítékot megalkotni. Sok év munkába telik, de ki tudja. Ha már egy futó kaland összejönne, össze tenném a két kezem.
10/41 anonim válasza:
Nem vagy egyedül :/ 19/f Nyíregyháza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!